Som ni alla kanske vet om ni har följt mig länge så var jag ett stort fan av One Direction för ett par år sedan. Jag lyssnade på alla låtar, kunde alla utantill, kunde ligga i sängen och titta på deras intervjuer i timmar som en stalker, jag grät på deras konsert osv osv.

För ett par dagar sedan fick jag ett mail där de frågade om jag ville ha biljetter till Naills konsert och även få gå på hans soundcheck och få träffa honom!!!! Alltså jag är så jäääävla glad att detta inte hände för 2 år sedan för då hade jag inte kunnat hantera det då jag var KÄR i just NIALL. Nu när jag inte är kär i honom på det sättet men såklart är han en favvo så kan jag ändå hantera det(hoppas jag).

Så imorgon åker jag och Julia till Sthlm. Vad ska man ens säga?? Kommer jag ens få fram ett ord?? Kommer jag fatta vad han säger med sin dialekt? Haha SPÄNNANDE!! 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *