EN DAG I STHLM 

Och det var verkligen 1 dag. 07.50 tog jag och min vän Julia tåget till Sthlm för att gå på Niall Horans konsert och även för att få träffa honom. Vi kom till vårat hotell, Elite Eden Park, fixade oss och sen var det dags att åka till Annexet och sen åkte vi hem idag kl 12 så ja, 1 dag. Btw, jag har aldrig varit med om trevligare personal än de på hotellet vi bodde på, herregud, de var helt otroliga!

Jag kommer förklara senare om när vi träffade Niall men jag är alldeles för trött nu för att skriva ett långt inlägg så jag kommer bara säga att det var konstigt.

Bilderna är från restaurangen Miss Voon. Har ni ätit där? Jag hade bara käkat middag där innan som var sååå nice men nu testade vi även på frukost!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)
  • Carolin

    Hej Josephine!
    Något helt annat än från ditt inlägg. Jag undrar om dina bröst? Är du nöjd? Jag har också F/G. Men gjorde du implantat direkt? Hur mkt cc?
    För jag har vart på Art Clinic o akademikliniken både vill typ först en förminskning o sen implantat alltså 2 operationer :/. Svara mig gärna vore tacksamt 🙂 du är så fin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *