Sååååå…. såhär såg det ut när vi träffade Niall i ca 7 sekunder. 

Det var sån stress så jag minns knappt ögonblicket. Jag var KÄR i Niall för 2-3 år sedan och gick på 1D’s konserter, grät osv osv. Att jag skulle få chansen att träffa och ”mingla” med Niall i 2h som jag trodde att det hela gick ut på var ju DRÖM för mig.

Jag bjöd med Julia till Sthlm, bokade hotell och tåg för att få träffa Niall. Vi stressade sönder när vi fixade oss då tåget var försenat och när vi kom fram till Annexet i tid trots all försening fick vi först stå och vänta 1h på att få komma in till själva scenen där Niall skulle ha sitt soundcheck. Han kom ut på scen, spelade 3 låtar och sen fick vi alla stå på kö för att ta bild med honom. När det var vår tur hetsade dom som jobbade där med att säga ”gå gå gå gå” så Julia slängde sig framför kameran och gav han en snabb kram, jag med en snabb kram, sen hann man knappt inte ens ställa sig till rätta förens bilden togs och sen sa nästa person i personen bara gå gå gå och då skulle vi gå därifrån då. Dom skjutsade ut oss verkligen. Från att de sa gå TILL Niall till gå FRÅN Niall tog det MAX 10 sekunder, om ens det.

Jag hann dock sniffa på honom när vi kramades och han luktade gott. Mer tonårskille parfym än manlig parfym men ändå gott. Han var trevlig, men det är ju också svårt att avgöra hur en människa är när det enda man hinner är ”Hey how you doin” *bild* ”bye enjoy the show”.

Så ja, det var super kul att få chansen att träffa honom men jag är besviken på att det inte alls var som jag trodde. Jag trodde liksom kan skulle mingla runt bland oss alla där ett litet tag och man skulle få fota själv och få snacka lite med honom, hahaha!!

Godnatt!<3

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *