3 POSITIVA & 3 NEGATIVA

GODMORGON, 

AJag såg på en annan blogg, jag minns inte vilken, men jag tror det var Kissies. Hon skrev 3 bra saker och 3 dåliga (tror jag) men jag blev super inspirerad av det och kände att jag också vill börja göra sånt för att peppa mig själv mer och kanske er! På detta sätt kanske man också får lite mer perspektiv på saker och ting.

3 Positiva-

1. Paradise Hotell har börjat och detta år tror jag att jag kommer följa det slaviskt för jag tycker det är så kul med de gamla deltagarna som är med i år. Jag DOG av skratt när Haidar inte fattade att han hade åkt ut, hahaha sååååå kul.

2. Vi har äntligen fått besked om att våra köksgrejer är på G. Vi har renoverat köket i över 2 månader nu och inte kunnat lagat mat (därav har jag också blivit fetare och fattigare pga all utemat) men nu äntligen är allt i rullning.

3. Jag har börjat på hot yoga igen. Egentligen är detta både en positiv och negativ sak. Positiv för min kropp älskar det och jag är helt 100 på att det är super bra för mig men, jag hatar det och det är det negativa med det. Det är så tråkigt och jag kan inte koppla av, andas som man ska osvosv. Vill inget annat än att det ska vara klart så fort jag sätter min fot i salen. Men, jag är stolt över mig själv att jag tagit tag i det för som sagt, jag tror jag behöver det.

3 Negativa-

1. Missade ridningen förra veckan och inser att jag kommer missa den denna vecka också. SÅ TRÅKIGT. Nu kommer ju de andra i gruppen vara med mer i vad som händer och jag kanske halkar efter och så missar jag även den första hoppningen… kändes ändå ganska viktigt att vara med första hoppningen då jag inte hoppat på (13 år???) mer kanske? Jag vet inte men hur som haver kändes det viktigt att vara med… typiskt.

2. Ni vet att jag skrev för tt par inlägg sedan att jag kanske skulle ha event på Inglot här i Malmö osv. Jag fick ju hem maaaassor av deras produkter som är så himla fina och jag testade dom dagen efter jag hade varit i butiken och det kändes super bra på ansiktet men, jag vaknade upp dagen efter med världens reaktion och exem i hela nedre delen av ansiktet och hela vänster sidan. SKIT TRIST… detta betyder alltså då att jag 1.inte kan använda deras fina produkter och 2. att jag inte kommer kunna samarbete med dom.

3. Jag hade en resa bokad till Paris igår för att gå på Gurlain event idag. FATTAR NI? världens roligaste grej och det var Dior teamet som bjöd in mig så jag antar att det skulle vara minst lika roligt som Dior eventet. Varför jag inte kan åka är pga av en personlig grej men jag kunde inte åka bara. Och jag missade även Carl Edmond eventet igår som jag också sett fram emot… så trist

Btw, vad tycker ni om denna look? Inte alls jag faktiskt men jag tyckte ändå den var ganska ball! PUSS PÅ ER <3

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *