75 ÅRS FEST!!

FESTEN BLEV SÅÅÅÅ LYCKAD.

Jag har varit super nervös över att någon skulle råka försäga sig men alla höll tyst om det och min pappa blev så jäkla överraskad. Jag, mamma och Stefan har planerat en 75 års fest i ca 2-3 månader för mig och pappa. Pappa fyller 50 i år och jag 25 så det passade perfekt med en 75 års fest och även en mega överraskning för pappa då 50 är mycket större än 25.

Så, jag hörde av mig till några företag jag ville samarbeta med inför festen och så skickade vi ut inbjudningarna. Festen hölls på bästa stället verkligen, Rynnike IK’s fotbollsförening i Örebro på Norr. Jag visste inte att den fest lokalen fanns en men herre vad bra den var! STORT tips till alla er i Örebro om ni någonsin ska ha fest.
Temat för festen var White Party och hur min mamma lyckades få dit pappa i vita kläder helt ovetandes var inte ens svårt (hahaha). Hon sa att en vän till henne skulle ha en MaryKay tillställning och mamma skulle vara en överraskning på festen (då mamma är stor inom sitt jobb) och att det var vitt tema. Innan de skulle cykla iväg till ”mammas väns fest” så sa mamma att dom var tvungna att cykla till rynninge IK för att hämta några fotbollar då mammas väns man behövde dom. Pappa förstod ingenting utan cyklade snällt på till rynnine IK. När vi såg dom komma närmre festlokalen (vi alla hade gått in i lokalen) så satte vi på mammas och pappas favorit låt och då tänkte pappa ”men gud Lena dom spelar vår låt”, han förstod fortfarande ingenting.
Mamma öppnade dörren till lokalen, pappa steg in och då började vi tjuta med våra ”blåshorn” från partykungen och skrek och härjade. Pappa stod helt chockad och log i ca 30 sekunder, han förstod ingenting. Han förklarade senare att han trodde dom hade gått in på en annan fest men när han väl kände igen alla ansikten förstod han att det var hans fest.

SÅ SÅ SÅ SÅ LYCKAT och alla hade en sån fantastisk kväll med mycket dans, fina tal och super god mat från Ströms Catering. Jag kan veeeeerkligen rekommendera StrömsCatering om ni någonsin ska ha fest. Jäklar vilken god mat, alla älskade det verkligen. Till efterrätt så hade världens bästa fille kommit tidigare under dagen med hans Götlunda glass. Vi trodde vi skulle få dit några glass boxar men han kom med en hel kyl och 8 olika smaker, SÅ ROLIGT!! Och glassen smakade gudomligt.

Jag vill tacka ALLA som kom på festen. Jag hade så himla roligt och det är tack vare er så tusen tusen tack för ni kom och tack för alla otroligt fina presenter! Ni är bäst

HUR SNYGGT ÄR DET INTE MED ALLA JPCHENET FLASKOR OCH PYNT? WOW!

Min familj <3Min kusin, mamma och jag <3Min fina mamma och pappa. Kolla på dom, hur snygga?! Jag hade aldrig velat ha min 25årsfest med mina föräldrar och deras vänner om de inte hade varit så roliga och underbara som de är. Ni är fantastiska,älskar er!!

Jag vill tacka alla sponsorer till festen, utan er hade vi inte haft en lika bra fest som det blev. Allt ljus och ljud kom från Ljus&nöje AB. Bella och Adam, (vänner till mig) uppträdde under kvällen och dom var heeeelt fantastiska och ljudet var otroligt tack vare ljus och nöje.
Maten kom som sagt ifrån Ströms Catering som var helt fantastisk och även Good Food var med och sponsrade med mat. TUSEN tack
Glassen kom också som sagt från Fille på Götlunda glass, TUSEN tack.
All pynt kom från Partykungen.se och jag kan bara säga att pynt gör ALLT när man har tema fest. Det blev så fint med allt vitt & guld och alla tyckte det var så himla fint!
Vår otroligt fina sponsorvägg där alla gäster blev fotade kom från easytryck.se, hur lyxigt är det inte att ha en sådan vägg med röda mattan där alla gäster blev fotade? super kul!!
Min mormor Tony på Myoffice var med och sponsrade med Myoffice vodka som är super god. Vodka smakar egentligen skit (tycker jag) men denna är faktiskt god, konstigt nog. Tusen tack!!
Nocco var även med och sponsrade med några flak till de som inte ville dricka alkohol. Man måste ha alkoholfria alternativ och vad är bättre då än Nocco som gör en pigg! Tusen tack.
All is som vi använde på festen kom ifrån Iceofsweden i Örebro, tusen tack!!
Sist men inte minst vill jag tacka Schreiber Adventures (lokalen) och Anders som hjälpte oss att fixa allt inför festen. Jag är super tacksam att vi fick vara i er fina lokal och för all hjälp.

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *