I samarbete med DanielWellington. 

Jag bara älskar att få hem dessa lyxiga paket från Daniel Wellington. Innan jag påbörjade mitt samarbete med dom använde jag inte klockor alls, men nu har jag liksom utvecklat en kärlek för att bära en klocka, speciellt dessa som är så små, tunna och som passar till allt.

Med min rabattkod ”JOSEPHINEQVIST” får du 15% rabatt på allt på Danielwellington (klick!)
För ett par dagar sedan fick jag hem den nya Classic Petite Ashfield (länk!). Den är mörk, murrig och perfekt nu till hösten och jag älskar att den ser så exklusiv ut. Titta bara på den, sååååå fin!! Tänk en outfit i svart/vit outfit och denna på samt ett av DW’s cuff’s, ni hittar dom HÄÄÄR(klick!).As said, svart/vit outfit och klockan. WOW! Glöm inte min rabattkod ”JOSEPHINEQVIST” som ger er 15% rabatt på allt på Danielwellington. 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *