3 POSITIVA & 3 NEGATIVA

Förra veckan gjorde jag en 3 positiva och 3 negativa för att peppa mig själv och för att få lite översikt om hur mitt liv ser ut och hur det utvecklas vecka för vecka. Kanske en pepp för er också?

3 POSITIVA:

1. Imorgon ska jag äntligen rida igen. Jag har missat 2 ridlektioner då jag varit borta men jag red 1 gång hemma hos Stefans föräldrar under denna period då Stefans mamma har hästar. Det var så kul! Jag märker verkligen hur jag mer och mer brinner för hästlivet.

2. Min kusin har besökt mig i veckan vilket var så mysigt. Idag kommer ett par vänner från Örebro och hälsar på oss, Thomas och Bea. CAN’T WAIT!

3. Jag känner att jag mår ganska bra denna vecka. Jag orkar mer och försöker ta tag i mer saker även fast det är super jobbigt. Jag tänker inte låta det dåliga vinna över det goda i mig.

3 NEGATIVA:
1. Köket har blivit otroligt försenat. Det skulle varit klart i början av Juli och nu är det mitten av September. Det tär på en både psykiskt och fysiskt då vi inte kan laga mat och får äta ute hela tiden + att det går åt så jääääävla mycket pengar. VILL BARA HA KLART KÖKET NU.

2. Då vi inte har något kök och inte haft på länge har jag gått upp otroligt mycket i vikt och känner mig inte bekväm i min kropp eller mina kläder vilket också gjort mig lite ledsen. Jag försöker inte göra mig själv till ett offer utan jag vet att det bara är att sätta igång med träningen men, när man är utan kök i 2,5 månad så är det inte super lätt med varken kost eller träning då jag blir så sjukt omotiverad till att träna när man äter dålig mat.

3. Min YT kanal är helt död. Eller nej, folk kommenterar och jag får mycket bra respons på YT men från min sida är det dött. Jag har inte lagt upp någonting sen i slutet av Juli för att jag helt enkelt inte orkat eller velat. Det är synd och jag vill verkligen ta tag i YT igen men jag vet inte om jag är redo och jag får sån sjuk ångest när jag tänker på det och hur dålig jag är på just YT just nu..

Posted in: Uncategorized

You might also like

Hedda Dibinger - trashy blue Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Lisa Anckarman - Burgundy Corset Sandra Lindahl - Helgen på Aspa Herrgård Sandra Lindahl - Ivyrevel favoriter Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *