ATT KUNNA VARA SIG SJÄLV

HEJ BABES, 

Igår hade jag en sådan fin dag. Först spenderade jag förmiddagen med min kusin och sen åkte jag hem till Marie där hon bjöd på super god mat, vin och en massa skratt. Senare på kvällen kom Stefan dit och Marie’s kille Andy kom hem och vi alla spelade kort och bara hade det SÅ mysigt.
Jag kände verkligen mig lycklig när jag kom hem igår. Lycklig för jag och Stefan har hittat så fina vänner att umgås med och ha kul med här i Malmö. Jag trivs verkligen i deras sällskap och kan verkligen vara mig själv vilket jag tycker är SÅ viktigt.
Jag tvivlar ofta på mig själv, har ångest ofta när jag träffar någon/säger något då jag tänker att jag gör fel, att det är fel på mig, att jag är pinsam och säger fel saker och att folk ska tycka illa om mig. Detta är något jag tyvärr lider av och när jag väl känner mig trygg med någon, att jag faktiskt kan vara så som jag är och fortfarande bli omtyckt, det är en sådan härlig känsla, en boost och det betyder så mycket för mig.

Så tack Marie och Andy för att ni är så fina människor.

Posted in: Uncategorized

You might also like

Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Paulina Danielsson - Väx upp, nah inte du. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond
 • Alexandra

  Känner igen mig så mycket i det du skriver, att man lixom inte vågar säga allt som man tänker på bara för att känna sig uttittad eller att folk tycker att man är urlustig helt enkelt. Det ska det bli ändring på och vässa fram självförtroendet nu! Älskar din blogg btw, så ärlig och rak och så är du ju sååå snygg oxå! Pusss

  • josephine

   Tur att vi är flera som känner likadant så vi kan förstå varann<3
   BRA tänkt!! Vi får peppa varann att bli mer självsäkra. TUSEN tack och massa kramar till dig goa du <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *