LÅG DÄR MED FIFFIN I VÄDRET

Jaaaa, det är sant. Igår låg jag och fläkade ut min fiffi inför personalen på Cliniquenoir. Kändes helt OK dock då det är deras jobb och är vana vid att lasra bort hår på tex fiffin, ja ni hörde rätt – lasra bort hår. FATTAR NI HUR SKÖNT DET SKA BLI ATT INTE HA HÅR PÅ FIFFIN? Jag kommer även vara hårfri på ben och i armhålorna då vi började lasra på även dessa områden igår.

Så, kl 13 kom jag till Cliniquenoir. Det är en klinik från Köpenhamn som nu öppnat i Malmö. Personalen där är super härliga, trevliga, seriösa och framförallt duktiga. Min kusin gjorde sina läppar där för första gången förra veckan och det blev så fint. Denna vecka var det min tur för lite behandlingar och vi började med lasern. Vi började lasra i armhålorna vilket inte gjorde ont alls, sen gjorde vi min fiffi vilket gjorde ONT. Det gjorde endast ont när man väl lasrar, alltså i typ 1 sek, sen när det är över gör det inte ont alls. Efter vi hade gjort min fiffi så lasrade vi hela mina ben och då somnade jag. Jag kände absolut ingenting, det var typ skönt(???) och jag däckade totalt. Håret försvinner inte på 1 gång utan man måste gå x antal gånger för att få håret att försvinna, ni kan läsa mer om det HÄÄR (klick!) eller kontakta CliniqueNoir. 

Efter lasern var det dags att TÖMMA mina läppar. Ja, TÖMMA. I och med att den kliniken jag gick till förra året i Malmö förstört mina läppar så var vi tvungna att tömma mina läppar på fillers och om ett par veckor kommer jag gå på återbesök och då bestämmer vi oss för hur vi ska gå vidare med att göra nya fillers i mina läppar.
Att göra fillers gör inte ont, klart det känns men det gör inte ont. Att tömma fillers dock gör sååååååå jävla ont. Jag var helt svettig under processen och alldeles tårögd. Det gjorde så sjukt ont och när jag låg där tänkte jag bara på hur mycket jag ångrar att jag inte kollade upp kliniken jag gick till förra året. Jag är SÅ glad att jag hittat en seriös, bra klinik som bryr sig om sina kunder och tar väl hand om dem.

Jag har en rabattkod till er som är sugna på att testa fillers/botox/Laser. Anger ni ”JQ17” när ni bokar er första behandling på CliniqueNoir så får ni 10% rabatt. Det funkar även så att om ni bokar tex 5 laser behandlingar på första gången eller 1 filler&1 botox på första gången så får ni 10% på alla behandlingar och så bokar ni vilka datum ni vill göra behandlingarna på. Bra va?Titta så fint man får sitta och vänta i väntan på sin tur. Den där stolen, IN LOVE

Posted in: Uncategorized

You might also like

Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Paulina Danielsson - Väx upp, nah inte du. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *