FORTUNE TELLER

Idag åkte Stefan utomlands för match men han kommer hem imorgon igen vilket är tur, jag saknar honom redan.
Då jag är sängliggandes och sååå uttråkad så kände jag bara nej, jag måste göra någonting och bestämde mig för att testa en halloween sminkning.
Jag valde att göra en sminkning jag sett att några amerikanska tjejer gjort. Eller ja, jag har inte gjort exakt som dem men det var från dem jag fick min inspiration. Mina kläder kommer från Partykungen men resten är saker jag har använt hemma, eget smink, blå linser, mega fransar, glitter osv..
Vill ni att jag gör en tutorial på denna? Tipsa gärna om fler teman jag skulle kunna göra tutorials på!

Posted in: Uncategorized

You might also like

Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Paulina Danielsson - Väx upp, nah inte du. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *