GMORNING YALL

Godmorgon jenter och gutter.

Jag har legat säng liggandes i ca en vecka (SO BORING) men kollade igenom alla säsonger av ”How to get away with murder” så det har gått ganska bra ändå. Igår, äntligen, så tog jag på mig något annat än pyjamas och tog mig till ett café/restaurang för att möta upp Marie och Hilda. Vi drack lite vin, pratade om livet och planerade vår halloween fest vi ska anordna. SÅ KUL! Jag älskar att fixa fester, planera, bjuda in, pynta, klä ut mig och just halloween är så jäkla roligt då man får gå loss med sminkningen så det ska bli så kul. Jag tänkte faktiskt test sminka en sminkning idag som jag senare ska spela in och lägga upp på YT, är det något ni skulle gilla tro? Kanske 2-3 olika halloween sminkningar? Let me know!

Såklart var bailey busen med <3

Posted in: Uncategorized

You might also like

Caroline Roxy - CLOTHING COLLECTIONS Caroline Roxy - New drop x Lices Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - CAROLINE ROXY We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *