FALL IN COPENHAGEN

Hej babes,

Im sorry for my bad update, jag ska bli bättre, promise!

I helgen kom min mamma till Malmö och hälsade på. Vi hade det super mysigt och åkte även till Köpenhamn med Stefan för lite stros bara. Vi shoppade inget (konstigt nog när man umgås med mamma) utan vi åt bara hela tiden typ + att Stefan fotade mitt nya hår en del. Just nu ser det inte ut såhär då jag igår var hos Tamara igen på Skills och gjorde lite slingor för att få lite mera liv i håret men jag är fortfarande brunett vilket jag är så glad över. Det känns såååååå skönt att vara brunett igen, älskar det! Tusen tack bästa Skills i Malmö för min fina hårfärg, varm och höstig!

BTW, min gosiga tröja hittar ni HÄR (klick!) adlink
Liknande byxor HÄR (klick!) adlink

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *