BAILEY MYS

Ber om ursäkt för ganska ljusa och dåliga bilder men försöker lära mig min nya kamera. Om ni äger en Canon 80D så är jag super tacksam för all hjälp om ni har tips!

Idag har det varit en dag full av Bailey mys. Jag har spenderar typ hela dagen med att busa med henne och vi åkte till Ribban så fort Stefan var klar på träningen och tränade lite i denna lilla träningspark eller vad kallar man det(???)

Efter det så åkte jag till Espresso House och träffade en super trevlig tjej som jobbar som fotograf. Minns ni att jag letade efter en fotograf och så bestämde jag mig för att träffa Matilda för att kolla om vi klickade vilket jag absolut tyckte vi gjorde så nu äntligen ska jag få hjälp med bilder! WOHO

Posted in: Uncategorized

You might also like

Keela - Sri Lanka. Paulina Danielsson - Dagens look + min nya hårfärg Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Gör saker som gör dig lycklig. Caroline Roxy - Wknd Wbz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *