MIN FÖRMIDDAG

Hej babes,

Idag mår jag lite bättre men jag är inte riktigt 100 ännu men jag hade ett möte idag som jag verkligen inte kunde missa så det var bara upp och hoppa, på med sminket, ut med bailey och sen iväg på mötet.

Om det går min väg med detta möte så kommer jag såklart avslöja var det är men tills dess kommer jag inte säga något förutom att detta kan vara en stor ändring i mitt liv.

Nu kommer Stefan och plockar upp mig hemma, sen ska vi äta och köpa presenter till Bailey då hon fylle 2 år o torsdags men vi kunde inte fira för Stefan var borta på match och jag sjuk… så vi ska fira idag med presenter och tårta!!

Ha världens finaste dag!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (2)

You might also like

Alexandra Nilsson - Tips på snygga festoutfits! Paulina Danielsson - Today. Caroline Roxy - EFT-Tapping Alexandra Nilsson - Helgvlogg - Trodde Andreas skulle fria?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *