Men neeeeej det är det inte!! Eller? Jag som är en riktig jul älskare kände bara att nej nu måste jul grejerna upp, iallafall en del av det.

Då vårat kök fortfarande ser ut som en byggarbetsplats (!!!!!:(:(:(!!!!) så går det inte att få en mysig känsla här hemma så jag hoppas att lite jul stämning livar upp det lite.

Företaget vi beställde av är 4-5 månader försenade med leveransen så idag fick vi avboka beställningen och börja om på nytt med en ny leverantör 🙁 så jäääävla tråkigt, speciellt när man bott i denna skit och inte kunnat laga mat på 4-5 månader och nu får börja om, men hellre det än att vänta ytterligare flera månader och ingenting kommer… vi var bara dumma nog som väntade och ”stod ut” under hela denna period, vi skulle avbrutit ordern tidigare.

Jaja, livet går vidare och även fast detta tagit på mig både psykiskt och fysiskt så vägrar jag låta en annan människa förstöra för mig och få mig att må dåligt.

Lite mysigt ändå va?

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *