MIN VECKA

TRÖTT är bara förnamnet. Det känns som att jag ska somna när som helst varje dag. Jag vet inte om det har att göra med mörkret? (troligen) men jag kanske har brist på något? Jag vet inte men jag vet att det inte är så jäkla bra att smälla i sig 2-3 nocco om dagen.

Anyways. Stefan var ledig igår så i torsdags efter hans träning och min inspelning på Clinique Noir körde vi hela vägen till Örebro, 5h… när vi kom fram träffade vi Bea och Tomas och så blev det Wall Street och vin hela kvällen. För er som inte vet vad Wall Street är så är det ett spel som är SÅ KUL. Jag är helt beroende, vi kör det nästan varje helg.

Igår vaknade vi upp hos Stefans föräldrar och sen tog vi en sväng till stan för att handla lite kläder, mat och annat krims krams. Sen efter det blev det middag med Stefans föräldrar, en snabb visit hos min syster och hennes man och sen spenderade vi kvällen hos mina föräldrar där vi också spelade Wall Street. Det är sån stress när man är hemma så kort för man vill ju hinna träffa alla men det är omöjlig att hinna med det…

Vi var i Örebro alltså 1,5 dag och nu sitter jag på tåget påväg till Sthlm för ATTITUDE. Det ska bli sviiiin roligt verkligen och extra kul att gå dit med Bella som jag inte träffar allt för ofta. Imorgon åker jag hem till Malmö igen (fan vad man far och flänger???) sen på måndag-tisdag ska jag till Varberg, sen tillbaka till Malmö på tisdagen och sen till Örebro igen ons-fre. Så ser min vecka ut! PUSSSSS

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *