OMG EN UPDATE?

I samarbete med Stronger!

Som ni märkt har jag inte varit super aktiv på bloggen då jag satsat mer på andra medier och ja, kanske inte tycker det är super super kul med bloggen längre men här kommer ett inlägg!

Jag sitter just nu hos min vän Angelica som bor i Miami och pluggar! Hon bor på South Beach så det är verkligen sååååå nice. Det är varmt, god mat, goda drinkar och det är bara så jäkla skönt att få komma ifrån kylan ett tag. ÄR NI AVIS????

Jag tog med mig träningskläder från stronger som är nya för att kunna gå promenader här och det har jag faktiskt gjort med ange, med kameran och wops så fick jag till lite bilder också! Jag hade tänkt att köra en resa utan något som helst jobb alls men när man väl är utomlands är det mycket roligare att ta bilder!

Top HÄÄÄÄR, byxor HÄÄÄÄÄR !!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *