JUL MINGEL MED YANKEE

I samarbete med YankeeCandle

Hej fina ni, förstår ni att det snart är juuuuuuul?! Baaaaah jag är så taggad! Jag fick sån julkänsla under Yankee jul minglet vi hade i onsdags i Örebro. Det var så mysigt!

Alla tjejerna möttes upp på Pinchos vid 17 för lite käk, sen tog vi oss till Yankee för att få dofta på alla himmelska ljus och så skulle alla tjejerna få goodiebags!

Jag fick med mig 3 nya ljus hem(kan lägga upp bild på dem när jag är hemma nu är jag i Örebro) och det är verkligen mina nya favoriter, DOM DOFTADE SÅ GOTT!

Alla tjejerna<3Här är tjejerna som jobbar på Yankee, världens goaste tjejer verkligen! Och gå till butiken, den är en av mina absoluta favorit butiker i Örebro<3 Denna Nutella Pizza från Fratelli i Örebro bara mååååååste ni smaka på. FYYY så god den är!!! En favvoHär är vad som fanns i goodiebagsen till mina inbjudna gäster. En klänning från Nelly som ni hittar HÄR, Skal från Idealofsweden, ringar från Caroline Svedbomsom är SÅ FINA, lösögonfransar, parfym (klick!)och läppstift från Lancome och seriöst, denna parfym är det gooooodaste jag luktat på – no kidding. Jag hade tur som fick en själv och det är jag SÅ glad över, sist men inte minst hade tjejerna på Yankee lagt ner varsina ljus till oss alla och en home spray. Båda två luktar gudomligt men ljuset är mitt absoluta favorit. FLER ÄN JAG SOM ÄR BESATTA AV YANKEE?

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *