MITT NYA ÅR.

Som ni kanske har märkt så har jag varit ganska off på mina medier. Jag la ut 1 bild på jul, ingenting i mellan dagarna och ingenting på nyår. Detta är mitt sätt att säga att jag har fått nog. Jag är så trött på att pusha mig själv till att vara den perfekta influensern som btw inte finns utan är en påhittad figur som samhället byggt upp. Det är omöjligt att leva upp till detta och fram tills nu har jag gjort allt i min makt för att just vara den perfekta influensern. Jag har fått nog.

Detta år har varit det sämsta i mitt liv tror jag, förutom när jag var tillsammans med mitt ex, det var det värsta året i mitt liv. Detta året har förändrat mig, sociala medier har förändrat mig och jag har låtit det tagit över mitt liv, låtit det gjort mig till en annan tjej utan att ha insett hur mycket skada det faktiskt gjort.
På nyår var jag så trött, så less på allt att jag satt i mina mjukis kläder tillsammans med Stefan, min bästa vän Foung och hennes kille John som också alla hade mjukisar, och så satt vi och spelade spel och åt mat. Vi firade inget, kollade inga raketer vid 12slaget utan bara hängde och faktiskt så behövde jag det. Det sista jag ville var att sätta på mig en ny klänning, sminka mig, fixa håret, bli full, stapla i mina klackar i snön till torget där alla smällare smäller av, ta massa bilder bara för att visa er hur jäkla bra min nyår var, ta 100 selfies varav 1 blir bra som man sen får ångest över för man inte får så mycket likes/kommentarer som man trodde, ja alltså ni hör ju? JAG ÄR LESS PÅ DET. Vart har all ärlighet, allt äkta tagit vägen? Det är bara fejk fejk fejk överallt och jag orkar inte med det längre.

2018 ska bli det året då jag hittar mig själv igen. Jag ska försöka börja lita på min magkänsla och följa mitt hjärta. Min stress om att tappa följare om jag inte levererar på instagram kommer jag kasta iväg nu och lägga upp vad fan jag vill. Tappar jag följare på det (som jag redan gjort nu när jag inte uppdaterat) så vet jag att ni inte följer mig för mig, utan för någon jag inte är och då har jag hellre hälften av mina följare som följer mig för mig än alla följare i världen och jag måste vara någon annan.

KRAM PÅ ER! <3

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (30)
 • josefine

  preeeeach !!!! Girl gör va fan du vill, vi kommer älska de ändå ! ha en bra start på året och gör som vi andra ! Precis va du vill <3

 • Micaela

  YES! Grym är du! Heja dig. Verkligen! Det är SÅ viktigt att lyssna på sig själv. Ta nu åt dig energi inför läsåren, det kommer passa sig utmärkt när du är klar. Du har en kund här redan! 🙋🏼 Jag tror på dig, och jag vet att jag inte är ensam. 3 år går fort. Tänk på dig själv och dina nära och kära. Det räcker där. Jag kommer inte sluta följa dig 🤗

 • Felicia

  Du är så grym precis som du är ! Fortsätt tänka på dig själv och jag tycker du är en fantastik förebild för andra i all denna hets på instagram ✨

 • Elin

  Skit I om du tappar följare, du blir inte lyckligare för det❤️! Kör ditt race och gör precis vad DU vill och inte vad alla andra vill. Ta vara på dina chanser och lev DITT liv som DU vill❤️ Oavsett vad du gör kommer du ha ett stort gäng följare som vill följa med på din resa oavsett vad du gör. Kör hårt och låt 2018 bli ditt år❤️

 • Sara askling

  Du är gryym!! Du är en stor förebild för mig och massa andra! Kör ditt race!!! ❤️❤️

 • Josefina

  Förstår känslan💗jobbar som makeup artist/frisör och hela branchen går ut på just detta att alltid lägga ut perfekta bilder på perfekta verk, sen har alltid tusen andra nya verisioner osv av det man kämpat så hårt för. Man orkar inte jämföra sig hela tiden så nu gör jag bara mitt och tillåter mig njuta av passionen jag känner för yrket. Tänk bara på dig och vad som gör dig lycklig😊det är det som håller i längden, tycker att din blogg alltid är och har varit intressant och real och du verkar vara en smart, stark och äkta tjej. Kram

 • cajsa

  Jag brukar inte följa din blogg utan mer din Instagram och youtube men tittade in här idag.

  Jag tycker inte du ska känna någon stress eller press över att förlora följare som du skriver, utan jag tror att vi som tycker du verkar vara en härlig och intressant person, vi kommer att vara kvar. Hellre en ärlig, intressant människa än någon som bara visar upp en falsk yta.

  Jag hoppas att du mår bättre snart! 🙂 kram

 • Isabelle

  Så himla fint! Det behövs fler som vågar visa en äkta sida som du gör. Så viktigt med någon som du som tar steget. Jag följer dig ännu hellre nu och tycker de äkta sidorna är betydligt roligare att se!❤️❤️

 • Linn

  Fyyyy fan va du är bra!!! 👊👏❤️❤️

 • Lisa

  Älskade vackra människa! Wow vilket stort steg du tar bara genom att inse och acceptera hur du mår och vad det är som påverkar det. Och sen att ta tag i det och göra en förändring. Det är svårare än man tror. Jag tror verkligen på dig! & funkar det inte första gången – ge inte upp!! Stor styrkekram ♥️

 • J

  Så himla bra inlägg! Behövs mer sånt här äkta 😍

 • Jocelin

  Fan va grym du är, one in a million girl som vågar skriva det du gör i detta inlägg som influenser. Så jäkla äkta! Jag försökte själv ett tag ta de perfekta bilderna till IG, la alla mina pengar på nya kläder och dyra märkesväskor och ville bara ha mer o mer o mer, mest för sakens skull att se bra ut inför andra. Men själv mådde jag piss över all hets jag utsatte mig för. Satt en kväll och tittade på min fantastiska lilla chihuahua, och tänkte på hur han uppskattar det lilla i livet, promenader, mat, bus och gos och han är den lyckligaste i världen. Och jag bara jagade snygga bilder och nya grejer.. så jag fick så jävla nog också, och försökte uppskatta det enkla i livet som gör mig glad istället, och har aldrig mått bättre. Det jag menar är att, gör din grej, oavsett om det blir det du gör nu eller om du väljer att lägga upp oredigerade vardagsbilder, så kommer jag hänga kvar och älska varenda en av dom! Kram

 • Nadja

  Josephine, du är grym! Hoppas du hittar dig själv o mår bäst, du förtjänar all lycka i världen💕 Massa kramar🙏🏻

 • Mathilda B

  Åh! Så bra skrivet min vän! Saknar dig varje dag ❤️

 • Sanna

  Det gör du rätt i! Man ska inte behöva hetsa till något. Ska själv börja sjuksköterskeprogrammet nu den 15/1, så all lycka till! 🙂 <3 KRAM

 • J

  Håller med föregående kommentarer! Det här steget du tar är SÅ viktigt. Jag tycker allt har gått överstyr. Perfekta tjejer visar upp ‘fejkliv’ med massa retusch och filter. Allt för att få likes och att sälja. Det är inget fel med det, men man kan inte sticka under stolen med att det sätter en jäkla press på kvinnor. Jag har fått tagit bort min Instagram flera gånger för att jag bara scrollar och sedan mår dåligt över mig själv, missnöjd me mig själv och mitt liv. Jag kan inte ens föreställa mig pressen att VARA den personen, bland alla 100-tals konkurrenter som slåss om följare och likes. Lite snyggare. Lite bättre. Hela tiden. Jag tycker att det är så bra att du gör det här, det är starkt. du föregår som ett gott exempel för andra unga tjejer och behövs flera som du.

 • Evelina

  Håller med alla kommentarer här ovanför! Du är grym!❤ Kör ditt race och gör vad som får dig att må bra! Stor kram

 • Louice

  Så bra inlägg !! Skit i vad alla andra tänker o tycker ditt mående är viktigast ! Äkta är finast och du kommer se vilka äkta följare du har också ,ta det lugnt nu ett tag gör saker som gör just dig glad och glöm allt annat bara va. Styrke kramar ❤

 • josefine

  Hej fina. Lite off-topic fråga mer var i Malmö hade du rekommenderat att man gick och fyllde sina läppar? Har aldrig gjort det innan och fast jag inte känner dig förutom genom din blogg så litar jag verkligen på ditt omdöme ❤❤

  ta hand om dig
  kram

 • Linda

  Du är inte ensam om att känna så angående sociala medier. Det var roligare för några år sedan då det kändes mer genuint. Men nu känns alla så pressade, både influensers och följarna. Hur sjukt är inte det som du beskriver angående följare/likes osv osv. Hi glömmer att leva i nuet! Njuta av våra liv som är här och nu. Fortsätt att vara dig själv, de genuina följarna kommer att stanna. ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *