Hej babes!

Hoppas allt är bra med er. Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 13 för då ska jag chatta med min sjuksköterske klass då min skola börjar IDAAAAAG och som sagt det är på distans så allt kommer göras via datorn. Är jag nervös? JA. Kommer jag klara detta? Jag vet ärligt talat inte då jag känner mig så sjuuuuukt oförberedd men det ska nog gå, bara jag ger mig fan på det.

Som jag skrev på instagram ska jag hänga ett tag i Örebro nu. Jag saknar hem, saknar mina föräldrar, min familj, mina vänner, saknar att ha koll på vart allt är och känna staden till 100% som jag gör med Örebro. Jag saknar att ta mina lång promenader runt oset vilket jag gjorde igår med Bailey och helt ärligt, jag har aldrig sett henne så lycklig och det gjorde mig alldeles varm i hjärtat. Vem vet, vi kanske stannar här? Jag känner inte direkt någon saknad till Malmö och staden, vilket är ganska skönt.

OCH jag har tränat 2 dagar i rad nu samt lång PW och så har jag och Julia (min vän jag bor hos under min vistelse här) gjort massa matlådor och det känns verkligen som jag tar tag i mitt liv och mitt mående på riktigt nu och det är SÅ JÄKLA SKÖNT, en massa nya starter så jag borde kanske slänga in det klassiska citatet ”new year, new me” hahaha…

Ha en fin dag babes <3

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *