Posted in: Uncategorized

You might also like

Caroline Roxy - MUSIC Caroline Roxy - Winter wonderland Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag
 • Sus

  Jättebra info tack för att du delar med dig.

  Har du tagit reda på hur stora implantat och vilken fasthet på implantatet, finns ju olika att välja på?

  Kram

 • malin

  hej! har en fråga efter ditt ingående utlägg om hur ”äckligt” ditt hår var,
  tycker du alla andra som tränar och inte tvättar håret varje gång efteråt också är ”vidriga” och ”disgusting”? jag brukar inte tvätta håret varje gång och tycker de är sjukt onödigt att hålla på sådär, dels för att vem bryr sig och dels att tjejer ska inte behöva tvätta håret efter varje gång man svettats lite, vilket är något du i princip säger.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *