SO WHAT’S NEXT?

Jag har blivit besatt av att lyssna på poddar! Jag försöker ta en PW varje morgon (om vädret tillåter) och det går så mycket snabbare med en podd i öronen, för let’s be honest, det är inte aaaaalltid så jäkla kul att gå ut och gå och bränna fläsk, fine om man går runt och trallar lite men när man gör det för tränings skull så är det inte lika kul.
Just nu är Bianca och Alice mina favs, man blir typ kär i deras härliga energi och jag vill helt ärligt bara sitta ner och dricka mig full med dom, förstå så kul man skulle ha!

Så vad är next i mitt liv?
Jag har börjat gå på en del visningar på lägenheter då jag ska köpa eget (så fort vi får vår lägenhet i Malmö såld, dock kommer det ta sin tid så köket fortfarande inte är på plats). Idag ska jag fixa lite med en del samarbeten som ska upp inom kort och så ska  jag även BOKA EN FLYGBILJETT TILL DUBAI. Im soooo excited! Och jag ska inte åka själv utan Ellen Bergström joinar this trip och det kommer bli så.jäkla.bra med tanke på hennes härliga energi! Sen ska jag även boka en biljett till ITALIEN för att hälsa på min fina vän Emma. Åhhh så mycket kul jag har framför mig, jag är faktiskt ganska glad nu trots omständigheterna..

Ha en fin dag babes <3

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *