MODELL FÖR REBECCASTELLA

I samarbete med Rebeccastella.com

WOW WOW WOW.
När Rebecca Stella teamet hörde av sig och frågade om jag ville vara deras modell för deras Valentine’s kollektion så tackade jag först nej. Jag blev super nervös och speciellt när de sa att det skulle vara en del underkläder jag skulle fotas i men, sen ångrade jag mig så jag hörde av mig till dem igen och en vecka senare satt jag på tåget till Stockholm för att fota på Berns.
Jag är SÅ glad att jag gjorde detta. Jag är så stolt över mig själv som vågade gå runt i string och BH och fotas med två super snygga tjejer. Jag har mina delar jag inte gillar på min kropp och så ska man fläka ut alla dessa delar helt och bara vara okej med det? Njaaaa… MEN jag var okej med det under plåtningen, jag var bekväm och är idag super glad för jag gjorde det.
Wow wow wow! Det kanske låter ego när man säger såhär om sig själv men ärligt, I look smashing på dessa foton. MEN ni som ser detta och tänker åååå så fint det ser ut, såhär ser jag inte ut. Här är jag sååå fixad, bilderna är redigerade och min lilla kött mage jag har, den har helt plötsligt försvunnit helt haha, bara ha det i bakhuvudet.

Om ni vill köpa något från rebeccastella.com så glöm inte att använda min kod ”qvist20” som ger er 20% rabatt på hela köpet. Kan verkligen tipsa om den röda ”roben” jag har på mig på min separata bild, den är SÅ FIN och SÅ MJUK. Finns även i svart!! Ni hittar röd HÄR och svart HÄR.

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (6)
 • Emma

  Hej på dig så fin blogg du har och fina bilder på dig, hittade dig via en artikel i en av kvällstidningarna och tittade in hos dig…

  Ha en bra dag och önskar dig lycka till och tråkigt det här med att ni har gjort slut med din f.d kille..

  Mvh Emma.

 • Ellen

  Josse!!! Supersnygga du! Kan du snälla göra en uppdaterad hudvårdsrutin please? Och tipsa om produkter från Mary eller vad du använder just nu!!! Antingen youtube eller bloggen steg för steg! Hur beställer man från Mary och ser priserna? Kramis <3

 • Elina

  Hej! Vilken storlek har du i bhn du har på dig? Vet inte om XL blir för stort runt om bröstkorgen då jag också har opererat mina bröst, har annars 75E ibland F.

 • M

  Måste bara säga att jag älskar din ärlighet Josephine, så himla uppfriskande att läsa! Jag har inte läst din blogg tidigare men sedan jag såg ditt inlägg gällande sociala medier på instagram har jag kikat in här 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *