INVIGNING A LA MYOFFICE

Godmorgon babes,

Idag är jag lite sliten, inte överdrivet men lite då jag igår var på invigning för MyOffice här i Örebro. Det är min morbror som byggt MyOffice och det är en såååå big thing och jag är så impad av hans jobb. Det är ett kontorshus för företag som kan hyra in sig MEN hela idéen är uppbygd på att det ska vara hotell känsla över det hela, vilket det är. Det är en stor entré, en reception, en isbar, spa avdelning osv osv.. Det var massa folk och hur mysigt som helst då jag fick hänga lite med familjen och kusinerna.

Ikväll ska jag ut och käka med hela släkten då min bebis kusin åker och backpackar imorgon (AVIS) så vi ska äta och säga hejdå till henne. SÅ KUL! Ha en faaaab lördag alla <3

Byxdress HÄR/Skor HÄR

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *