JAG SKA TILL DUBAI

YES! Nu är det bokat och jag är så jäkla peppad. Den 19 feb sitter jag och Ellen Bergström på ett plan till Dubai, huuuuur kul? Det blir min första gång i Dubai så om ni har tips på vad vi bör göra så please please skriv!!
Jag har redan fått så så många tips på instagram vilket jag är så tacksam för men jag vill ha mer tips om typ restauranger, barer med goda/coola drinkar, vilket företag bör man boka när man ska ut på desert safari, osv osv? BOMBA mig med tips (om ni har dvs).

Idag tog jag en PW till Erika’s skönhet för att göra mina naglar, det behövdes måste jag säga och FYFAN vad kallt det var idag? När jag var ute så brände det nästan om kinderna/näsan/hakan för att det var så kallt? Wtf? Har inte känt sån kyla på länge, men det är kanske för jag bott i Malmö så länge nu och det blir ju inte lika kallt där..
Förutom att jag had my nails done så har jag svarat på mail, klippt videos, fixat med resan och ja, gjort en del sånt där data/pappers jobb som man måste göra när man har företag.

IMORGON ska jag till Sthlm och jag är så så så taggad. Jag ska möta upp min älskade Elin Hagberg och så ska vi dricka vin, brainstorma inför vår nya idé vi har på G. Vi vet inte om det kommet gå igenom men vi ska planera massa, gå på möte, gå på YSL event och bara ha det så jäkla mysigt ihop och om denna idé vi har går igenom så hoppas jag kunna dela med mig av det asap. Jag tror det kommer bli så jäkla bra, verkligen.

Jag har faktiskt haft en fin dag idag, jag har mycket att se fram emot denna vår och trots omständigheterna och motgångarna så försöker jag verkligen tänka på allt fint jag har framför mig, – wow.

Btw hur söt är inte min buse som ligger i min klädhög och sover? Uuuuu var tvungen att lägga mig bredvid henne PÅ alla kläder för att ta bild. GOSIGT

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *