DUBAI MED ELLEN

Wow, det var sjuuukt längesedan jag bloggade och ärligt talat har det faktiskt varit rätt så skönt. Jag gillar inte att pressa fram material bara för att utan jag vill känna att det är roligt och det har jag inte tyckt.

Men, nu äntligen kommer ett inlägg om Dubai. Jag och Ellen Bergström hängde i Dubai förra veckan och hade världens roligaste resa. Jag trodde vi skulle ligga vid poolen och läsa böcker varje dag men så blev det icke. Vi kom in i något fest-mood och festade typ hela veckan, både dag tid och kvälls tid så nu när jag är hemma har jag såklart åkt på världens sjuka….

Vi flög direktflyg med Emirates, bodde på Five Falm Jumeirah, åkte båt, åkte fyrhjuling i öknen, var på beach club fest på zero gravity, ja vi gjorde en jäkla massa skoj och jag bara längtar tills nästa gång jag åker till Dubai. 6 dagar kändes alldeles för lite för att hinna med allt!

Nu ska jag bädda ner mig i sängen, kolla lite gossipgirl och börja packa för på fredag åker jag till Italien! Hoppas ni haft en bra dag så hörs vi snart igen <3

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)
  • Sara

    Hej, jag får min pomme om typ 2v och undrar hur du gjorde när du fick din, hur många gånger rastade du din i början och vilka tider och så 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *