MORGON RUTIN

This is basically what my mornings look like. Morgongos med Bailey, ut och göra morgonkissen med henne, låta mig ta morgonkissen sen frukos med NOCCO. Dock om det hade varit liiiiite varmare hade jag även givit mig ut på en lång pw runt ”oset” som det heter här i Örebro men allvarligt talat, när det står att det känns som -26 grader ute så finns det inget och då menar jag INGET som kan få mig att stanna ute länge.

Idag blev det ett besök på Baresolutions för lashlift, färgning av fransar, färgning av bryn och waxning av bryn. Jag har gjort det på den salongen en gång innan och blev super nöjd så bokade in en tid idag så jag är nyfräsh inför Italy! Jag har även gjort laser behandling hos dem en gång vilket betyder att jag lasrar bort hår under armarna och på fiffin. Jag ser redan skillnad, håret växer lite här och där och jag längtaaaaar verkligen tills jag gjort alla behandlingar som behövs (det behövs mellan 8-12ggr beroende på hårväxt) men förstår ni den dagen jag är hårfri? CANT WAIT.

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *