HELLO MILANO

Godkväll fina ni!

Igår kom jag till Milaaaaano! Jag är och hälsar på min vän Emma som jag lärde känna under tiden jag bodde i Malmö och nu bor hon här så jag är sååå glad att jag har möjligheten att hälsa på henne samtidigt som jag får uppleva Italien.

Jag kom fram tidigt på förmiddagen, vi fikade, strosade runt på stan, åkte till hotellet och powernapade lite, fixade oss och sen gick vi ut. Det var super kul verkligen! Vi dansade hela kvällen och det var länge sedan jag kände att jag hade SÅ kul när jag gick ut.

Idag gick vi runt på stan igen, shoppade lite , fikar på världens finaste café och fotade massor såklart. Dock är det så sjukt pissigt väder?! Jag trodde det skulle vara vår här men det är verkligen snö/regn kaos och så jäkla kallt…. håller tummarna för att det klarnar upp och vi får lite fint väder innan jag åker hem igen!

Ha en fin kväll babes, PUSS!!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *