TANDBLEKNING BY BELISSAS

Detta inlägg är i samarbete med Belissas

Hej fina ni!

Vaknade upp idag och kände mig rätt hängig och så kommer Emma med C-vitamin och honung/citron te till mig(hur söt?) så jag hoppas det kommer få mig att känna mig lite friskare.

Jag ville dock sticka in på bloggen och tipsa om Belissas kolpulver tandblekning som jag kört med ett tag nu. Jag vet inte om ni sett att jag i vissa av mina vloggar borstat med pulvret?

Pulvret innehåller endast naturliga ämnen och är väldigt skonsamt för tänderna. Det står att det smakar mint men jag tycker det inte smakar så mycket alls faktiskt. Jag var lite nervös över smaken i början när jag skulle börja använda det då det är helt kolsvart och ser lite små läskigt ut när man har det i munnen men det är verkligen inga konstigheter alls.

Man borstar tänderna 3 minuter varje dag tills man uppnår önskat resultat och vill ni testa kolpulvret så kan ni beställa det HÄÄÄÄR och med min rabattkod ”Josephine30” får ni 30% rabatt på produkten. Det är absolut värt att testa!!

Det bästa med allt (förutom vitare tänder såklart) är att Belissas har 100% nöjdhetsgaranti vilket innebär att ni får pengarna tillbaka om ni inte är nöjda med produkten.Nu ska jag trotsa sjukan, sminka mig och så ska vi ut i fina Italien, sätta oss på ett café och bara njuta av vardagen. Ha en fantastisk dag hörni, PUSS på er!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *