BÄTTRE HÅR MED HAIRCARE

DETTA INLÄGG ÄR I SAMARBETE MED HAIRCARE.

Hallå igen babes,
För några år sedan testade jag HAIRCARE och fick för ett par månader chansen att testa det igen vilket jag tackade ja till. Förra gången glömde jag av så många piller så jag tillslut struntade i det men denna gång har jag faktiskt ätit dem regelbundet som man ska och jag SER skillnad.

Jag har löshår i på bilderna så på mig ser man inte riktigt hur långt mitt hår blivit men, den stora skillnaden sitter inte där utan i min utväxt. Mitt hår har ärligt talat börja växa snabbare (YES) och det känns betydligt starkare/tätare hårstrån än förut samt en bättre glans på min utväxt. Jag märkte den stora skillnaden runt 2,5 månad så det tar lite tid men det är det värt. Jag äter 2 piller varje morgon och man bör äta dem 6-12 månader för att få maximalt resultat.
Jag kommer absolut fortsätta med HAIRCARE ett tag till och se vad för resultat det blir. HÄÄÄÄR kan ni köpa HAIRCARE och om ni har liknande problem som jag har så kan jag rekommendera att ge detta ett försök speciellt nu när ni får ett bättre pris (149:-)
LITE FACTS: HAIRCARE ger näring, aktiverar dina hårsäckar samt stärker dina naglar. Som sagt ska du äta 2 piller om dagen för att uppnå maximalt resultat, de smakar typ ingenting och är lätta att svälja. Är ni som mig (glömska som fasiken) så ställ ett alarm på mobilen, lägg pillerna i badrummet eller på sängbordet, så gör jag för att lättare komma ihåg.
Varför håret växer snabbare beror på öljäst som är ett av de ämnen dom finns i HAIRCARE. Även zink, hirs, koppar och biotin är ämnen som finns i pillren.
Ser verkligen fram emot att se resultatet om några månader till, nu som sagt syns det mest på min utväxt och redan där är jag positivt överraskad.
Ha en underbar dag så hörs vi snart igen, PUSS!
HÄR kan ni köpa HAIRCARE. 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *