MEN SERIÖST? JÄVLA SKIT

Vaknade upp och kände mig friskare och under dagen som gått har jag bara mått sämre och sämre och nu är jag sjukare än igår till och med! Jag har dragit på mig världens förkylning, vädret suger, det spöregnar verkligen och är helt grått och tråkigt, jag borde inte klaga för jag är liksom i ITALIEN, men jag har bara en pissig dag här helt enkelt. Det har inget med Italien egentligen att göra, heller inte med Emma utan jag har bara som sagt en piss dag och det blir ännu värre när det är så otroligt dåligt väder och jag är mega sjuk och kanske egentligen bara behöver ligga i en säng och friskna till men istället är ute och promenerar / fotar i detta PISS väder.

USCH vad negativ jag är men det är en sån dag idag. Hoppas verkligen jag mår bättre imorgon och jag håller tummarna för att det inte regnar imorgon … Natti PEEPS

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *