VENEDIG

IDAG SKA VI TILL VENEDIG!

Ärligt talat har det alltid varit en dröm för mig att åka till Venedig bara det att jag hellre hade åkt dit när det inte är snökaos och med min käraste då det är en så romantisk stad men att spendera 2 dagar där med min kära vän Emma och snökaos är inte så tokigt det heller.

Vi vaknade upp runt 07:30, packade det sista, tog oss till stationen, köpte frulle och nu sitter vi på tåget. Det tar ca 3,5h från där Emma bor (Parma) till Venedig men i och med att jag pendlat så mycket från Malmö känns det knappt som 3,5h är länge haha…

Ha en fin dag så hörs vi senare!! PUSS

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

You might also like

Alexandra Nilsson - Fler bilder från eventet.. Caroline Roxy - Säröhus Alexandra Nilsson - Jackor jag hade velat ha i höst.. Caroline Roxy - Jewelry love

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *