YET ANOTHER DAY

Idag mår jag bättre! Weeeiiiii.

Venedig är helt underbart. Trots regn och tråk så känner jag bara att jag vill hit så snart som möjligt igen, det är SÅ vackert OCH så dyrt haha!! Vi tog en kaffe (se bild) som kostade 10 euro styck? Förstår ni hur dyrt? + att de smakade helt blaskigt och vattnigt. Så ovärt, men sånt hör lite till när man är utomlands – tycker jag.

Idag är vi tillbaka i Parma men innan vi tog tåget hem stannade vi vid Magnum butiken som jag inte ens visste fanns och så fick man göra sin egna magnum glass, SÅÅÅ YUMMIE!

Imorgon är sista dagen och den ska vi spendera i Milano, sen blir det Sthlm och en maaaassa jobb då jag skjutit fram massor pga Dubai och Italien. PUSS!!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (3)
 • Sara - Aldrig mer över 100kg

  Härligt att du mår bättre fina du! Hoppas det håller i sig ☺️

  Jag brukade väga 117kg, ta gärna en titt hos mig:
  http://saraabrahamsson.se

 • Johanna Kvarnström

  Skönt att höra att du mår bättre och gör sådant som får dig glad… dem där glassarna skulle DEFINITIVT göra MIG glad iallafall… en riktig gottegris är jag 🙈

 • Ida

  Hoppas verkligen du kommer se denna kommentar Josephine. Jag måste verkligen säga att din och Elins idé är ju hur bra som helst. Ni är helt fantastiska!! Asså wow. Detta kommer verkligen slå igenom stort.
  Har följt din blogg och youtube kanal väldigt länge nu, och jag tycker att du är hur grym som helst. Din personlighet och utstrålning är underbar!! Och du har varit så stark som har kämpat dig igenom den här senaste tiden, bästa du! <3 Du är verkligen en inspiration, glöm aldrig det.

  Förresten så tycker jag att "Vi tillsammans" är ett bra namn! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *