CHIMI EYEWEAR

Detta inlägg är i samarbete med Chimieyewear.

Hallå babes!

Just nu befinner jag mig i Stockholm med Elin! Vi har filmat in lite videos igår tillsammans med Lisa Anckarman och idag ska vi träffa Jasse och filma henne. Sååå kul!

Även fast det varit lite gråa och kalla dagar i Sverige så vill jag passa på att tipsa er om mina absoluta favorit solbrillor just nu från Chimieyewear. Jag älskar de svarta men helt ärligt så är de färgade sååå coola och jag gillar när man är lite extra så de i blått är min favvo av dessa tre! Det finns 6 olika modeller i hela 10 olika färger så klicka in på hemsidan HÄÄÄR och titta ut ditt favo par, eller varför inte 2? #onepairisnotenough

Blå HÄÄÄR/ Svart HÄÄÄR/ Gul HÄÄÄR

Hittar du ett par du gillar så använd dit av min kod ”QVIST10” så får du 10% rabatt, och om du skulle hitta 2 du vill ha (vilket det förmodligen kommer bli med tanke på hur fina de är) så får du hela 20% när du använder koden ”QVIST20”. Plus att det är gratis frakt och retur! Hur bra? HAPPY SHOPPING!!!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *