NELLY CHARTER

Hallå kära ni,

Hoppas ni mår bra! Jag mår bra förutom att min allergi tar kol på mig. Ni som är allergiska, ni fattar va? Man känner sig AS SJUK typ heeeela tiden dag in, dag ut.

Anyways, i fredags åkte jag med Nelly till Cannes i 24h för att få gå på deras Nelly Charter event. Det var så ballt! Nelly chartrade ett plan endast för oss och hade bokat feeeeetaste villan där vi åt lunch, middag och festade och där tog det inte slut heller utan vi fick spendera natten på ett GALET fint hotell även. Annica Englund blev min roomie, har träffat henne ett par gånger innan, underbar tjej verkligen!

Här har vi fina Lovisa Wallin. Klänning HÄÄÄR/ Skor HÄÄÄR

Jumpsuit HÄÄÄR

Nu ska jag sova en stund då jag gick upp 03:50 för att köra bil till Malmö… dont ask me why, sen ska jag till psykologen och tjöta lite om livet! PUSS PÅ ER

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Älskar färg! Caroline Roxy - Studio vibes Alexandra Nilsson - #tbt - Australien och Nya Zeeland Intervju - Noomi Rapace Sandra Lindahl - Spontanare till Umeå

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *