NELLY CHARTER

Hallå kära ni,

Hoppas ni mår bra! Jag mår bra förutom att min allergi tar kol på mig. Ni som är allergiska, ni fattar va? Man känner sig AS SJUK typ heeeela tiden dag in, dag ut.

Anyways, i fredags åkte jag med Nelly till Cannes i 24h för att få gå på deras Nelly Charter event. Det var så ballt! Nelly chartrade ett plan endast för oss och hade bokat feeeeetaste villan där vi åt lunch, middag och festade och där tog det inte slut heller utan vi fick spendera natten på ett GALET fint hotell även. Annica Englund blev min roomie, har träffat henne ett par gånger innan, underbar tjej verkligen!

Här har vi fina Lovisa Wallin. Klänning HÄÄÄR/ Skor HÄÄÄR

Jumpsuit HÄÄÄR

Nu ska jag sova en stund då jag gick upp 03:50 för att köra bil till Malmö… dont ask me why, sen ska jag till psykologen och tjöta lite om livet! PUSS PÅ ER

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (3)
 • Frida

  Alltså dina bilder är otrooooliga! Du får säkert frågan jämnt men, hur/vart redigerar du dina bilder som du lägger ut på insta? I love it

 • Lovisa

  Josephine!
  Hittade din blogg när jag satt och slögooglade influencers (mitt företag gör samarbeten, jag har ingen koll på namn, var uttråkad och kollade upp vad alla snackade om) och nu har jag läst flera sidor bak. Din blogg är verkligen precis vad jag längtar efter, i alla fall när du skriver äkta inlägg om hur du tänker eller om din vardag (och ridningen!). Alla ”inspirerande” inlägg med perfekta bilder gör mig dödligt uttråkad så har helt slutat läsa bloggar och kolla instagram. Liten dos av ytlig inspiration måste det så klart finnas, men eftersom du är supervacker så finns det också.
  Kort sagt: blogga mera!
  Puss

 • Anna

  länken till klänningen fungerar ej 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *