MINA SOMMARPLANER

Hej babes!
Hoppas allt är bra med er. Jag själv vaknade upp med vääärldens energi idag tom utan att dricka Nocco, och den är inte ofta kan jag lova.
Jag har fått ett litet sug senaste tiden på att börja blogga ordentligt igen. Jag ska inte lova att jag kommer hålla igång helt men jag ska försöka posta 1 gång varje dag iallafall.
Jag har haft ett riktigt tufft halvår vill jag börja med att säga och det är därför jag varit ganska död på både min YT kanal och min blogg, det är väl mest instagram jag orkat uppdatera MEN, det ska bli en ändring på detta nu. Jag skulle dock uppskatta om ni kommenterar VAD ni vill att jag ska skriva om? Jag vet inte riktigt hur pass privat jag ska vara här på bloggen, vad gillar ni? Vad vill ni att jag delar med mig av?

Jag börjar med att berätta om mina sommar planer (eller iallafall det jag har inbokat än så länge):

JUNI
7 Juni – NELLY FEST (alltid så jävla fett)
8 Juni –  Idealofsweden event (också alltid så jävla fett)

9 Juni – Dagsfest Kasai
10 Juni – LA/Vegas
22 Juni – Midsommar. Jag brukar faktiskt alltid ha en lugn midsommar tillsammans med mina föräldrar, deras vänner & barn i sommarstugan men detta året (när jag nu är singel också som jag inte varit annars på midsommar) så vill jag till en feeeeeet fest. Ni vet en sån där i ett hus med pool eller vid vattnet, med bastu, grilla, dans, beerpong, ja ni fattar. Så om ni har tips på event eller liknande som jag beskrivit så HOLLA AT ME!
29 Juni – Bday partaj för Marrpan
JULI (Jag får lägenheten och alla mina nya möbler!!! YAAAAS. Kommer göra en YT serie kring detta så missa ej!)
6-7 Juli – Summer On
23 Juli – Birthday
26-29 Juli – GOTLAND
AUGUSTI:

Här ska jag kanske operera mig och kommer förmodligen ligga livlös denna månaden hahah..

Jag kommer nog fylla på min lista under sommarens gång men här är en del iallafall och fy sataaaaan så taggad jag är på denna sommaren, ni förstår inte ens! PUSS PEEPS, love you all!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (7)
 • My

  Älskar både din blogg och YT kanal så fortsätt med det du gör och dela med dig av allt allt allt!!!😄😄😄

 • Linda

  Vad ska du operera? Är det brösten? Mvh Linda

 • Klara

  Ska du operera brösten??
  Puss

 • Carola

  Dela med av allt! Roligt som tråkigt ☺ så roligt att du ska börja blogga!

 • Hej hej

  Dela gärna mer om vad du gör under dagen så det blir lite mer dagbok känsla.

  Sedan är det alltid kul att läsa inspirerande inlägg som tips, hur du brukar göra med mera.

  Var försiktig så inte bailey tar över dina kanaler. Jättekul att du älskar henne mer än allt men vi som följer dig på sociala medier vill se mer dig och mindre bailey! Vill du gärna lägga ut saker om henne så kan man ju skaffa eget kontor kring just henne, för dom som är intresserade 😊❤️

 • Caroline

  Vilken mysig sommar du verkar ha framför dig! Blogga om din vardag och försöka vara så öppen och känslomässig som möjligt. Allt behöver inte vara positivt hela tiden utan det är okej med negativa jobbiga saker också. Kram fina du!❤️

 • Maja

  Håller med ovan. Slutade följa dig på instagram pga allt ditt fokus på Bailey som är totalt ointressant för oss följare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *