GODMORGON

Klockan ringde 05:00 och då var det bara upp och hoppa då jag imorse körde mina föräldrar till Arlanda (ca 2h ifrån där jag bor) eller rättare sagt så körde pappa dit (jag sov) och jag körde hem.

Klockan är nu 11 och jag känner att jag ärligt talat är helt dead. Jag somnade vid halv 2 inatt så det kanske inte är så konstigt att jag är trött sååååå, det blir en powernap nu sen ska jag ge mig ut på PW med bailey i det fina vädret.

Ikväll tänkte jag svara på lite frågor här på bloggen. La ut på instagram att jag kommer ha en Q&A på bloggen så bomba mig med vilka frågor ni än har så ska jag se till att svara på det ikväll! Det känns som det är 100 år sen jag hade en Q&A så är rätt så peppad faktiskt!

PUSS PEEPS

Hade världens nackspärr när vi kom fram till Arlanda, wonder why?

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *