Q&A

Godkväll fina ni,
Jag ber om ursäkt för SEN uppdatering men det har varit en dag fylld med grejs så har faktiskt inte hunnit blogga förens nu. TACK för alla frågor, här kommer svaren och om ni undrar något mer så tveka inte på att fråga!

Hej fina! Hur redigerar du dina bilder på instagram? I vilket program osv? (denna fråga har jag fått 1000 ggr så jag svarar endast en gång på den)
Hej! Jag använder appen VSCO, oftast filtret C8/C9/E1/E4! Sen ljusar jag upp och lite sånt i appen Snapseed och så använder jag även Facetune för att göra vitt ännu vitare och mer skärpa osvosv..

Hej!
Vad är det du ska operera i sommar? 🙂
Hej! Jag har inte bestämt mig 100% ännu om jag ska göra det eller inte men så fort jag bestämmer mig så kommer jag gå ut med det så stay tuned!

Hejsan !
Lite frågor ! Varför tog det slut med Stefan ? Och vem gjorde slut ?Hur har ni gjort med baily? Är hon bara din nu ? Hur lång är du ?Puss o kram
Hej! Jag har fått MÅNGA frågor om honom och varför vi gjorde slut. Jag vill inte hänga ut någon på något sätt så let’s just say att han klantade till sig big time så därför tog det slut. Jag har 100% ansvar för Bailey nu 🙂 vilket känns sååååå bra och jag är 1.66!

Hej fina du! Detta kanske bara är en konstig kommentar men. Har bott i Örebro ca 2 år och tycker det är så svårt att lära känna personer här. Jag älskar staden och vill verkligen bo kvar här men pga att det är så svårt att lära känns personer känns det som jag inte kommer kunna bo här så länge till. Hur lär man känna folk här? Jag är social och framåt men det står still!
Hej! Åh vad tråkigt att du känner såhär. Varför flyttade du hit? Pluggar du? Jag förstår att det är svårt för det är faktiskt lite typiskt Örebro tycker jag.. man har sina vänner och sina ”gäng” man hänger med och det känns som att folk i Örebro inte är super intresserade av att hänga med dem utanför ens ”klick”. Om du jobbar så testa hänga med kollegor på AW’s och så kommer de träffa folk de känner och då får du börja babbla med dem.. och om du inte har bra kollegor så kanske testa ett extra jobb eller så? 🙂 KRAAM

Vad har du för mål i framtiden? Vad var ditt drömjobb när du var liten? kommer du börja satsa mer på youtube? Älskar din kanal!
Hej! Åh tack snälla,  jag ska försöka satsa med på YT nu! När jag var liten ville jag bli chef på McDonalds, jag ville bli arkeolog och även pilot haha 😀 NU ska jag snart börja plugga till hudterapeut så jag har en liten dröm om att öppna en klinik och även en klinik i Marbella samt köpa lägenhet där så jag kan bo där under den kalla tiden här i Sverige! Så det är en dröm just nu, men vi får väl se om det håller i sig! Mål utöver det är att klara av mitt år av plugg samtidigt som jag ska jobba med mina medier och ta hand om Bailey och så vill jag även hitta min dröm man, köpa hus på landet och ha hästar och fler hundar! GOALSSSSS

Vad hände egentligen med Stefan, är ni fortfarande förlovade? 
Som jag skrev ovan, Stefan klantade till sig big time och vi bröt förlovningen och jag gav tillbaka ringen så vi är inte förlovade längre vilket jag är väldigt glad över 🙂

Fina rese bilder! Vad arbetar du med Josephine? 
Tack snälla. Jag jobbar med sociala medier så som instagram, youtube och nu lite mer blogg då! Så jag får betalt för att marknadsföra produkter osv på mina medier:)

Vad har du för drömmar både i privatlivet och i karriären? Drömmer du om Svensson livet eller drömmer du om att leva på resande fot? Du är grym!
Taaaack så mycket going! Jag velar faktiskt lite.. ibland känner jag att sociala medier, resa hit och dit och det lite ”offentliga livet” äter upp mig och då vill jag helst bara köpa ett hus på landet med massa djur och ”gömma” mig haha men samtidigt så älskar jag att resa och vara igång på mina medier så jag vill inte lägga av med det.
Jag har en dröm om att köpa ett nice hus på landet när jag blir äldre tillsammans med min dröm man, skaffa hästar, ett par till hundar och leva lite off (älskar landet) men så vill jag även ha hus/lägenhet i något annat land att kunna besöka under den kalla tiden i Sverige. Innan detta vill jag reeeeesa, Sydafrika, Nya Zeeland, Australien, USA, Karibien, you name it! Jag vill överallt innan jag ”settle down” på riktigt. Drömmar inom karriär är delvis att jag blir bättre på mina medier så mina följare älskar älskar älskar att följa mig och nu när jag ska börja plugga så är en dröm att öppna en skönhetsklinik sen när jag är klar 🙂

Hur känns det att börja blogga igen? och har du träffat Johannes något sen eotb? 
Det känns KUL! Jag hoppas bara att jag lyckas hålla igång det och att många läser för det är DET som gör det roligt, att många läser, kommenterar och engagerar sig, jag vill ju liksom babbla med er via min blogg, det är så jag ser det och vill ha det och när det inte händer så blir man så otaggad. Jag har inte träffat Johannes på säkert 3 år men jag följer årets eotb så jag ser han på TV ialf! haha

Vilken kamera använder du? 
Jag använder Canon legria mini x när jag vloggar, sen har jag även en Sonya6100 och en Canon 80D med ett sigma objektiv, men den tror jag att jag ska sälja då jag inte använder den alls!

Jag undrar om det känns som att det var rätt beslut att du och Stefan gjorde slut? tog det lång tid att komma över honom? (om du nu gjort det) hoppas detta inte var för privat! 
Det är ingen fara alls. I början kändes det helt fel, jag ville inte göra slut för då visste jag inte ”sanningen” bakom anledningen till varför vi gjorde slut. Nu när jag vet sanningen till allt och har blivit sviken så känner jag att det är helt rätt beslut och det blev liksom droppen för mig så nu har jag glömt honom helt. Men klart att man fortfarande är besviken att den man litade mest på svek en, sånt tar ju på en men kärleksmässigt så är jag över honom.

Vad står det på din tatuering på benet/höften? har du funderingar på att göra fler tatueringar? Du är så himla fin och har följt dig sen eotb! KRAM
Det står ”She believed she could so she did”. Jag kommer inte göra fler tatueringar som det ser ut nu, jag ångrar faktiskt de två jag har haha! Det var väldigt spontant och jag tänkte inte igenom så noga innan jag gjorde dem. Jag har även ett litet infinity märke på min insida arm som jag gjorde när jag var 18, sjukt onödigt! Tur att de inte är så stora iallafall. Tack <3

Du är en otroligt fin person på alla sätt. Min fråga är vad tror du är hemligheten till att kunna bli stark som person och få en bra självkänsla? 
TACK!<3 Oj, svår fråga då jag alltid haft mina up and downs med självkänslan men det börjar bli bättre. Jag tror att man bara måste acceptera sig själv, den man är och värdesätta sig själv. Man förtjänar att bli bra behandlad av både familj, vänner och i relationer och något jag verkligen behöver jobba på är att lära känna mig själv bättre och bli mer självständig. Detta klyschiga uttryck ”man kan inte älska någon annan om man inte älskar sig själv”, det stämmer inte MEN man kan inte ha ett fungerande förhållande med någon utan att man känner sig själv, DET är sant och det har jag lärt mig genom den hårda vägen. Jag tror bara att i grund och botten måste man lära sig om sin person och alltid ha sig själv närmast hjärtat, lita på magkänslan och banka in i sitt huvud att man duger som man är. Ingen annan ska få dig eller någon annan att känna annorlunda.

Hej Josephine! Vad är det jobbigaste & roligaste med att vara influencer? Hoppas du får en fantastisk dag för det är du värd! 
Hej, det jobbigaste måste jag säga är pressen med att leverera bra material varenda varenda dag och att man nästan får dåligt samvete om man inte går på alla event man blir bjuden på osv. Jag (tyvärr) jämför mig lite då och då med andra influencers och tycker många gör ett sååååå bra jobb och då ibland slår man på sig själv att man inte lägger lika mycket energi och tid på sina medier och inte gör det lika bra som vissa andra. Samtidigt får jag mycket inspo från andra, älskar att kolla runt på andra influencers! Det roligaste är att man träffar så mycket folk, får prata med följare och har en möjlighet att påverka, göra skillnad. Jag älskar att träffa ungdomar som kanske har det lite tufft och att man kan peppa dom, motivera dem. Det är nog det roligaste med jobbet 🙂

Har du någonsin haft komplex/har? Isåfall var? 
Jag har aldrig haft komplex över något som jag mått riktigt riktigt dåligt över. Däremot kan man ju ha velat ändra små saker ibland, tex att jag har tunt hår (framtill), mina celluliter tycker jag ibland är liiiiite jobbigt och det sitter endast på mig själv och den ”osäkerheten” måste jag själv jobba bort. Sen mitt ass är jag lite less på. Jag har försökt tränat, ätit bra och försökt fått den där dröm rumpan men jag är alldeles för intresserad av att äta gott och orkar inte ha den livsstilen som en sån rumpa kräver haha! Så jag är lite sugen på att kanske fixa till den haha!

Åh får man fråga på vilken skola du ska plugga till hudterapeut? 🙂 Något jag också funderat på, men har svårt för att hitta utbildningar.
Så kul att du har börjat blogga mer!
Jag ska börja plugga på Gilda skolan i Malmö. Ska bli sååå kul! Finns även i Sthlm och Göteborg. Vad roligt att du tycker det!! 😀

TACK FÖR FRÅGORNA BABES! GODNATT <3

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (5)
 • Jessica

  Hej ♡

  Måste bara börja att säga att du verkar vara en sådan himla fin person och du är verkligen jätte vacker!
  Jag har en fråga bara, hur ser dina ärr ut idag efter bröstoperationen? Jag är sugen på att göra lyft samt inplantat men är lite nyfiken på hur ärren ser ut om dom blir fina efter och knappt syns eller hur dom ser ut.

  Hoppas du kan svara på min fråga.
  Kramar Jessica

 • Jasmine

  Åh får man fråga på vilken skola du ska plugga till hudterapeut? 🙂 Något jag också funderat på, men har svårt för att hitta utbildningar.
  Så kul att du har börjat blogga mer!

 • Bella

  Så kul att läsa lite om dig! Du är sååå sjukt vacker! Jag är ny här men ska bli spännande att följa dig! Kram 💕💕💕

  https://nouw.com/bellagabriella

 • Amanda

  Skönt att du gått vidare, det förtjänar du 😌 Du kommer passa perfekt som hudterapeut, exakt en sån person man vill gå till 😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *