WHITE PARTY A LA KASAI

Dagsfester är faktiskt det bästa jag vet och i lördags hade vi en såååå rolig dag!

Jag åkte hem till Anna (som btw bor så jäkla fint att man inte ens förstår). Väl där så var vi ett gäng goa tjejer som drack lite bubbel och hade det trevligt innan vi drog till Kasai, vilket var kring 13:00 typ.

På Kasai hade vi bokat bord så det blev en hel del bubbel och även MAAAAAT. Hade inte ätit något sen kvällen innan och jag är en sån där som inte fungerar om jag inte äter så mitt huvud dunkade, jag kände mig sjukt hängig men efter maten så var jag back on track igen.

Dagsfesten var slut kring 18 och då kom Elin och Carl och hämtade mig, skjutsade hem mig, jag bytte skor och sen gick jag till Maila som skulle fixa mina naglar inför resan. Inte för att vara den men jag SOMNADE på min arm medans hon gjorde mina naglar hahaha, tur att man är bekväm med varandra annars hade det kanske blivit lite stelt.

Anyways, nu sitter jag och väntar in mitt flyg för idag ska jag till KALIFORNIEN! Wehooooo. Är så galet taggad men har ändå en ledsen känsla inom mig då jag lämnat Bailey.. alltså det skär i hela mitt hjärta när jag inte är med henne, tänk att man kan bli så fäst vid ett djur, det är galet.

Ha en fin söndag peeps <3

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *