LA COME AT ME

Hej babes!

LA IS TREATING ME GOOOOOOD kan man ju säga!

Jag landade söndag kväll efter en riktigt jobbig flight. Jag hade bokat något skit flyg med wowair och mellan landning i Island(??) så först dit, sen byte av plan och då var de så snälla och uppgraderade mig till ett bättre säte och när jag väl satte mig där insåg jag att det inte fanns någon tv!!! BBASHHHHHH??? Hur är det ens möjligt att det inte finns tv på planet 2018? Förstår ni känslan när man inser att man ska sitta på ett flyg i 8,5h UTAN TV! Alltså wow….. jag var så ledsen men jag hamnade bredvid en man som jag satt och babblade med i typ 4h så det var ändå lite tidsfördriv. Som grädde på moset insåg jag när jag kollade igenom mina biljetter att jag hade bokat min hembiljett den 19 JULI istället för 19 juni. Hahaha alltså jag måste ha varit antingen trött som satan eller full när jag bokade dessa biljetter? Typiskt mig dock, så jäkla slarvig.

Första dagen i LA turistade vi lite då det är Ange’s första gång här. Så jag visade henne walk of fame, runyon canyon och på kvällen drog vi ut på ett ställe som heter Poppy! Jag fullkomligt ÄLSKAR att gå ut här, fyfan vad roligt det är och vi hade så så så jäkla kul. PUSSS BABES!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *