BRINNER PÅ HOTELLET

Godmorgon babes,

Klockan är nu 04:17 på morgonen och vi har precis vaknat av att brand larmet inprincip skadade vår hörsel, jag har fan aldrig hört ett sånt högt brandlarm men det gjorde sitt jobb. Vi vaknade i panik helt nakna och satte på oss det första vi såg – festklänningar, tofflor, packade ihop varsin väska med våra viktiga grejer i och kastade oss u ur hotellet tillsammans med alla andra gäster. Väl där ute kom de och sa att det var en brand på hotellet så vi var tvugna att vänta lite men det visade sig vara en person som hade RÖKT, ja ni läste rätt, RÖKT inne…… hur dum? Snacka om att förstöra för ett helt hotell och alla dess gäster… idiot

Anyways, imorse drog vi till Urth Café för lite frukost. Det var goooooooood kan jag säga, lite för gott till och med! Efter det åkte vi till Venice Beach och Santa Monica för att turista lite, som ni vet är det Anges första gång här. Runt 18 åkte vi tillbaka till hotellet och då skulle vi ta en nap i och med att vi sov 4h natten innan så vi somnade och vaknade 00:35 ??????? Förstår ni hur fucking sur jag var på mig själv när jag vaknade? Vi har typ 4 kvällar i LA, därför vill vi gå ut varje kväll och göra så mycket vi kan på dagarna för det är så kort tid och så sover vi bort en hel kväll?? Alltså besvikelsen jag har för mig själv just nu är enorm….

Nu ska vi försöka sova någon timma till sen tänker jag dra med henne till Runyon Canyon för att kolla på soluppgången! PUSS BABES

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *