FAN VAD BRA MAN MÅR

Godkväll fina ni, hoppas ni har det bra hemma i Sverkan! I Cali är det huuuur bra som helst so far och jag mår så sjukt bra här! Saknar ihjäl mig efter min hund men oh how I wish I lived here…

Igår jobbade vi en del, fotade, mailade, fixade samarbeten osv.. det är inte bara en pleasure resa detta inte! Efter det åt vi lunch och sen var faktiskt både Ange och jag på dejt (!!!!) och det var därför jag inte bloggade igår.. man vill liksom inte slänga upp kameran som man annars brukar göra. Men det var väldigt trevligt faktiskt och gick bra!

Idag har vi varit på lyxgatan Rodeo Drive för att titta på de fina butikerna och jag hittade en väska jag såååå jäkla gärna vill ha men så fanns det bara butiksexet kvar och då kändes det inte lika kul längre, men jag ska kolla om den finns i Vegas FÖR IMORGON ÅKER VI TILL VEGAS. Sååååå kul!!!! Ikväll blir det fest fest och lite mer fest typ men först en power nap och denna gången tänker jag inte vakna halv 1 på natten och missa hela kvällen, usch nej!

PUSS BABES

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *