JAG SÄLJER MIN KAMERA

Godmorgon babes,

Jag börjar komma tillbaka till den vanliga sömnen men det tar tid och tålamod, jag fick sleva i mig Nocco igår för att hålla mig vaken!

Jo, jag har 3 kameror hemma och jag har bestämt mig för att sälja en av dem.

Jag köpte en Canon 80D för typ 8-9 månader sedan kanske och har använt den max 10 ggr kanske sen dess då jag tycker den är lite för stor för att packa med mig utomlands så jag har endast fotat med den hemma och då funkar den as bra men jag säljer den för jag vill köpa en ny mindre som jag kan ta med mig utomlands då jag reser så mycket utan att den väger knas mycket!

Som sagt det är en Canon 80D med ett 50mm objektiv. När jag köpte kameran köpte jag även med ett sigma 18-35mm som jag säljer tillsammans med allt.

Ni kan läsa om grejerna HÄR(kamera)HÄR(50mm)HÄR(Sigma 18-35)

Maila mig om ni är intresserade ([email protected]) eller skriv på instagram! Säljer allt som ett set och kommer sälja det för minst 12.000 iallafall! Kostade runt 16-17.000 från början och allt är köpt på Scandinavian photo i Malmö!

PUSS!!

Posted in: Uncategorized

You might also like

Alexandra Nilsson - Gifts Alexandra Nilsson - Mamma mia Caroline Roxy - Summerburst fire Alexandra Nilsson - Summer wanties..
  • Johanna Kvarnström

    Har en likadan och äääälskar den!! Är dock inne på att köpa en mindre jag med men kommer ha kvar den andra också. Vilken kamera funderar du på att köpa då jag också är i faggorna att köpa en mindre 😊🤘🏼

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *