HUR MÅR JAG EGENTLIGEN?

Fick en fråga imorse om hur jag mådde och för första gången på länge stannade jag upp, kände efter och vet ni, även fast jag är less på att vara tillbaka i Sverige osv osv så har jag aldrig mått bättre.

För bara ett tag sen fick jag reda på att personen jag litade mest på av alla hade gått bakom ryggen, förnedrat och manipulerat mig i ca 6 månader, om inte längre, vad vet jag? Efter en sådan käftsmäll i livet trodde jag att jag skulle krascha helt men det blev tvärtom, en total vändning och jag är (på riktigt) så galet tacksam för detta hände. Det är såklart en olycklig händelse och man hade ju helst sluppit det men jag är så glad att det hände när det hände och att jag inte hade tagit några livsavgörande beslut med denna person som hade gjort allt mycket svårare.

Det känns som att jag levt i en mörk, destruktiv cirkel i ca 2 år och detta låter super klyschigt I know, men i och med att jag senaste halvåret har hunnit med ca 5-6 resor så har jag öppnat ögonen och börjat tänka på ett helt annorlunda sätt, speciellt efter den sista resan och jag ääääälskar det. Jag älskar att jag håller på att hitta tillbaka till mig, den personen jag egentligen är, som jag på något fucked up sätt lyckats tappa under senaste åren.

Jag förstår helt ärligt inte vad jag gjort och vad jag tänkt med tidigare. Jag skäms lite över hur jag varit, hur kunde jag låta det gå så långt?

Det livet jag haft innan uppbrottet och hur jag tänkte då är inte den personen jag är men jag valde bekvämlighet före mina drömmar och vad jag vill med livet, jag valde att leva någon annans liv, någon annans drömmar och det var ett stort misstag. Men hjälp vad jag lärt mig, jag har vuxit otroligt mycket på kort tid och det har varit så viktigt för mig. Jag är verkligen i chock när jag tänker på hur jag levt och hur jag tänkt under senaste 2 åren, det är inte jag och jag vill aldrig mer hamna där igen.

Jag har fått jätte många meddelanden senaste tiden från tjejer som blivit lämnade, som blivit förda bakom ljuset av deras killar osv. Jag vet inte varför jag får dessa meddelanden nu men jag antar att det är för att ni förstår att det hänt något drastiskt mellan mig och mitt ex och ni märker att trots det så går jag vidare och mår bra och ni undrar hur. Jag har inte svaret, jag vet bara att detta var det absolut bästa som någonsin kunde ha hänt för mig, för jag var påväg att göra mitt livs största misstag och så som jag mår nu, så bra har jag inte mått på så länge och jag mår så utav att vara ensam. Det är ingen annan som styr eller påverkar min lycka utan det är jag själv, jag har tagit makten över mig själv och mitt månde. Så va inte rädda för att vara ensamma, stanna inte kvar för att det är bekvämt eller för att ni har separations ångest som jag hade, lita på er magkänsla. Jag förstod att någonting inte stod rätt till men lät mig manipuleras för jag ville tro annorlunda och det är klart man vill göra det, man vill tro gott om dem man litar på! Men lita på er magkänsla och gräset är så jävla mycket grönare på andra sidan, det lovar jag er. Och till er som skrivit till mig och säger att ”han är mitt liv, jag kan inte leva utan honom” NEJ NEJ NEJ. Jag vet att det känns som att man dör inombords men du är ditt liv och dina drömmar och mål är det absolut viktigaste. Tappa aldrig dig själv för någon annan och låt inte en annan person få ha den makten över att styra erat mående på det sättet.

Thank god I dodged that bullet och fan vad jag ser fram emot nästa kapitel i mitt liv!

Puss på er kära ni, ni är fantastiska! Och tack för alla meddelanden, kommentarer och erat engagemang på mina medier! Det är ni som får mig att fortsätta med detta, mitt dröm jobb, så tack, tack som fan för allt <3

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (5)
 • Linda Jungarå

  Gud va skönt att höra att du mår bra ❤

 • C

  Det märks verkligen hur mycket bättre du mår och bara din energi är så himla härlig. Älskar pepp talket till tjejjer och håller med dig helt! Jag har aldrig varit rädd för att vara själv, och endast varit i relationer som fått mig att må bra. Jag har fått mitt hjärta krossat 1 gång när jag var rätt ung och märkte att inte fan dog man även om man trodde det innan haha. Blir så frustrerad på folk som stannar i negativa skit, relationer. Man har bara ett liv så lev det till fullo ❤

 • Mathilda B

  Du är bäst ❤️

 • Ellie

  Modigt av dig att öppna upp dig såhär! Tror många kan relatera då du inte är ensam om att ha varit i en dålig relation. Stark är du! 🙌

 • Lotta Wikund

  Modigt Josse att skriva från hjärtat.
  Erfarenheter och livet är ett lärande. Skäms aldrig för det som varit, misslyckanden finns inte om du väljer att ta lärdom av dem och vågar göra förändringar vilket du gjort.
  Du är en förebild för många tjejer/kvinnor underbart att dela detta.
  Varm kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *