SERIÖST??????

Godmorgon,

Jag har haft en helvetes natt. Jag somnade vid 22:30, vaknade vid 00:30 av en hemsk hemsk marddröm. Jag drömde att jag och en gammal vän till mig hamnade på en efterfest i LA där min vän blev våldtagen och misshandlad till döds och jag satt i rummet bredvid och fick se allt genom en ruta men satt själv fastspänd så jag kunde inte göra något. Jag vet inte vad det är med mig men när jag drömmer så drömmer jag verkligen. Jag gråter i de hemska drömmarna och skrattar i de roliga drömmarna, mina drömmar är såååååå sjukt verkliga. Jag vaknade iallafall upp av att jag grät och svettades något sjukt så jag gick till duschen för att duscha av mig..

Sen dess har jag varit vaken och nu är klockan 06:10 på morgonen. Jag vet inte om det är så att jag inte kan somna eller om jag bara inte vågar efter den där drömmen, kanske lite av varje + att jag har lite ångest om jag ska vara ärlig och ångest håller mig uppe om nätterna!

Har ni också drömmar som mig? Hur handskas ni med det? Jag hatar att det är så verkligt och vill bara kunna kontrollera det.

Btw.. en del av min ångest jag haft inatt är faktiskt om bloggen. En del av mig känner att jag kanske borde göra som andra, ta massa snygga bilder med bra kameror och fin redigering men jag gör inte det utan jag tar mobil bilder som jag slänger upp snabbt bara för att få med lite bilder i mina inlägg för jag orkar inte hålla på och fota sönder varje dag, men det ger mig även ångest för jag tänker att ni kanske vill ha sådana inlägg/bilder från mig och då levererar jag inte vilket gör att jag får ångest… bahhhhh, kan inte alla bara säga att mina trötta mobil bilder duger? Hahaha! PUSS

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (9)
 • Josefin

  Dina mobilbilder duger alldeles utmärkt 😍

 • Rebecka

  Helt ärligt så tycker jag ”trötta mobilbilder” är bättre än ”perfekta goals bilder”. Verkliga livet ju.

 • Hanna

  Jag älskar mobilbilder, känns så mycket mer äkta!😍

 • Janni

  Tycker om en blandning av båda! Men gör precis som du själv vill – jag komma fortsätta läsa iaf.
  Kram!!!

 • E

  När man läser bloggar osv från mobilen (som jag oftast gör) så ser jag helt ärligt inte vidare skillnad på om det är en bild tagen med en superkamera eller mobilbild 😅 om det inte tydligt syns att färgerna eller kontrasterna är överredigerade som jag kan tycka att det är hos vissa! Enklare för dig att ta mobilbilder och roligare för oss att bara få se lite olika bilder från dagen, spelar mindre roll hur kvalitén är då 👍

 • Sanna

  Älskar sin blogg! Fina bilder! Bra mix av allt möjligt. Du behöver verkligen inte anstränga dig mer än du gör för det är absolut fullt tillräckligt perfekt som det är!

 • Emma

  Mobilerna har så bra kameror idag, jag tycker inte det är ett problem alls om folk bloggar med mobilbilder. =)

 • Maria

  Konstruktiv kritik; men du har förut också skrivit att att du inte riktigt vet hur du ska göra med dina sociala medier dvs bilder och inlägg (att det inte ska bli för ytligt, att du vill vara dig själv och inte ha en falsk fasad, att det fått dig att må dåligt att inte kunna vara dig själv till 100% osv). Men ibland känns det (som detta inlägget tex) som att du dras mellan att ha denna ”perfekta” bloggen/kanalen och att inte ha det. Problemet resulterar då i att din blogg är osystematisk och att den en period kan vara superbra men sen tar det stopp och du uppdaterar inte eller lägger ut halvbra inlägg och det syns när du inte är motiverad till detta. Jag tycker det är synd för du är verkligen en av få influencers som faktiskt är genuin, har bra åsikter, tankar och värderingar och som alltid levererar superbra saker när du väl är på topp. Du känns typ som en vän till oss och det älskar jag!!! Jag älskar hur du är personlig men inte privat, hur du låter oss ta del av din vardag, ger oss erbjudanden och tips, gör skitbra youtube videos osv. Men du måste tänka efter om du faktiskt vill detta eller inte, för du har potentialen att växa och bli ännu större men någonstans känns det som att du fortfarande brottas med om du ska satsa helhjärtat eller inte. Kanske är det dags att byta bloggportal? Eller göra upp en plan för hur många inlägg du vill göra per dag, vad för typ av inlägg du ska göra osv. Hoppas nu inte du tar detta som något negativt för jag ser verkligen en stor potential i dig och hoppas detta motiverar dig eller i alla fall ger dig något att fundera över <3

 • Emma

  När jag drömmer såna drömmar för drömmer som dig antigen drömmer jag världens mardröm och vaknar med ångest och jag stört bölar eller så drömmer jag roliga drömmar och kan vakna as garvande. Något som Hjälper min Ångest på kvällarna är att jag har min laptop igång i sängen med vänner på med låg volym och låg ljusstyrka så man hör ”röster” det för mig blir en trygghet och jag kan sova. Jag väljer ha vänner igång då det är en serie jag kan utantill så det gör inget om jag somnar till det 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *