ÄNNU MER NYTT!!

I samarbete med Jotex;

Så sjukt!! Precis när jag hade publicerat det förra inlägget fick jag sms om att jag hade paket att hämta från Jotex! Jag åkte direkt och hämtade det, rev upp allt och där i låg det 4 nya kuddar, ett nytt täcke och ett sååå fint rosa påslakan set som jag beställt +ett likadant påslakan set fast i beige och beigea gardiner, men bilder på resterande items kommer en annan gång!

Huuuuuur fint? Jag är så jäkla glad!! Jag håller på att vlogga idag & kommer göra det imorgon också och jag började nästan gråta i videon när jag hade bäddat klart för jag är så glad och så lycklig över att jag klarar av den käftsmällen jag fick gå igenom och att jag mår bra! Jag är sååå tacksam att jag är där jag är idag och att jag faktiskt kan. Det bevisar jag för mig själv dag efter dag och jag är så stolt över mig själv!

Ha en fin kväll älsklingar, <3 och titta så fint!!!!!
Påslakan set HÄÄÄR/ Täcke HÄÄÄR/ Kudde HÄÄÄRSänggaveln kommer ifrån Newport, ni hittar den HÄÄÄÄR

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *