NEW IN!

Hej babes!

Hoppas ni alla mår bra, det gör jag tack!

Idag har jag haft en kämpig dag vill jag lova. Jag fick hem min nya sänggavel från Newport/Artwood och helt seriöst…. HUR ska en liten tjej som mig bära upp en fet säng gavel, 4 våningar, själv?????? Jag frågade postkillen om han bara kunde hjälpa mig in med gaveln genom ytterdörren så den inte stod mitt på gatan men han ba nej tyvärr???? Blev alldeles chockad! Så, jag fick med mina klena armar kriga in gaveln genom porten, sen skulle den UPP 4 TRAPPOR???? Som tur var kom en av mina grannar och hjälpte mig bära upp den och när den väl var vid min dörr så kunde jag fixa resten själv (trodde jag) men helvete vad jag fått kämpat.. helt ärligt, har inte saknat att ha pojkvän på hur länge som helst tills idag när man behöver bärhjälp haha!

Jag lyckades iallafall få bort den gamla gaveln då Stefan kommer och ska hämta möbler i lägenheten i helgen bland annat den och så ställde jag dit den nya snabbt bara för att se hur det kommer att se ut och jag ÄLSKAR den. Det kommer såklart se bättre ut när jag får min svarta säng, mina nya täcken, kuddar, sängkläder osv osv men jag älskar den!! Mina lampor till är också helt underbara och speglarna är bara så så så fina!! Det känns som att detta är en bra start iallafall eller vad tycker ni?

Posted in: Uncategorized

You might also like

Alexandra Nilsson - Red dress Alexandra Nilsson - Veckans planer.. Alexandra Nilsson - Det bästa med sommaren enligt mig Alexandra Nilsson - Mamma mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *