SUMMERON I BÅSTAD

Hej babes! VILKEN HELG JAG HAFT, jag kommer verkligen hem till Malmö med ett stort leende på läpparna vill jag lova.

I fredags åkte jag tåg med ett gäng härliga människor från Malmö till Båstad. I Lund hoppade min vän Bella på och Marie blandade goda drinkar på tåget till oss alla!

När vi kom fram checkade vi in på vårat hotell Skansen, sen var vi bara tvungna att äta skaldjursplatå(when in Båstad liksom)och den smakade helt magiskt! Efter det mötte vi upp Skåne gänget och så var festen igång. Wow vilken kväll!

På lördagen skulle vi alla mötas upp för att äta lunch tillsammans med Mercedes. De bjöd på skjuts i super fina bilar, bjöd på suuuper god mat och massa gott att dricka! På eventet hängde vi med ett gäng olika influencers och jag vill hylla en person som jag träffade för första gången, Alexandra Nilsson. Vilken jäääääkla power kvinna alltså, och så jäkla rolig. Jag skrattade så jag grät och hade ont i magen efter att ha hängt med henne. Wow wow wow!!!

Efter lunchen så åkte vi tillbaka till festivalområdet , mötte upp våra vänner och så var festen igång igen! Jag trodde inte att lördagen kunde toppa fredagen då vi hade så kul då men lördagen var faktiskt ännu bättre!

Det var första gången jag var i Båstad, första gången jag var på summeron och jag säger bara – vi ses nästa år igen! ÄLSKAR BÅSTAD.

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *