IM SORRRRRRY babes. På riktigt så är jag ur usel på att blogga. Man kan inte kalla mig bloggerska i och med att jag knappt bloggar? Men ärligt hur minns alla? Jag tänker, idag ska jag blogga och fota allt jag gör och sen på kvällen när jag ska gå och lägga mig så bara ”ja just jäklar, jag skulle ju blogga idag….”

Jag ska verkligen försöka bli bättre. Im sorry im sorry im sorry.

MEN, Jag är så jäkla glad för förra veckan kom min nya säng + sänggavel + sängkläder, HÄÄÄR kan ni se min senaste inredningsvlogg där jag visar allt. Idag kommer min efterlängtade soffa som kommer ifrån Sofacompany. Den är så sjukt snygg, HÄR kan ni se den. Jag beställde även hem 2 stycken ”puffar” eller vad man ska kalla dem HÄR och HÄR kan ni se dem.

NU är frågan, mattor?! Först tänkte jag beställa hem rosa mattor från Jotex bara för att göra det hela ganska tjejigt men nu är jag inne på att beställa mattor i beige eller grå istället. Vad tycker ni? rosa matta HÄR, beige HÄR, grå HÄR.
Såhär såg det ut förut i lägenheten, nu är den helt tom eller ja, det enda som är kvar är Sarfatti kronan i taket och gardinerna. Men vad tror ni? vilka mattor?

Posted in: Uncategorized

You might also like

Alexandra Nilsson - Boken är inlämnad! Alexandra Nilsson - Sno stilen! Paulina Danielsson - Storstädning. Paulina Danielsson - Dags att komma igång med träningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *