FINT ELLER FULT?

Kolla på mig dååååå. 1 blogg inlägg igår och 1 idag, PROGRESS!

Jag bestämde mig faktiskt för att beställa 1 rosa matta och 1 beige/rosé. Tack för all hjälp och jag tror ärligt talat detta kommer bli såååååå fint och så sjukt flickigt och typiskt mig! Längtar tills allt är på plats.

Idag har jag sovit UT. Vaknade kl 12 och konstigt nog var Bailey tröttare än mig! Hon ville inte ens gå upp och göra morgon kissen utan hon sov vidare medans jag gjorde frukost till oss.

Jag åkte och åt, släppte bailey fri i hundparken, mötte upp Marie på stan och shoppade lite nya plagg. Jag köpte 1 jacka, två klänningar, världens bästa torrschampo och lite krims krams ringar. Vill ni se bilder så kommentera så kommer det upp! Efter shoppingen åt vi lite middag, tog ett glas vin på stan och nu sitter jag och klipper en ny inredningsvlogg som kommer upp imorgon kl 08:00 så MISSA EJ DEN. Visar upp nya soffan och annan inredning jag fick hem nyss! DET BLEV SÅÅÅÅÅ BRA!!!!

Nu tar jag kvällen… hur kommer det sig att jag är GALET trött även fast jag har sovit hur mycket som helst ?

Idag hade jag på mig hårband eller DIADEM kanske man säger. Sjukt ovanligt och jag har inte bestämt om jag gillar det eller inte. Vad tycker ni?!

Posted in: Uncategorized

You might also like

Alexandra Nilsson - Boken är inlämnad! Alexandra Nilsson - Sno stilen! Paulina Danielsson - Storstädning. Paulina Danielsson - Dags att komma igång med träningen.
 • My

  Fortsätt både blogga men främst fortsätt uppdatera din youtubekanal. Älskar den, och dig!!😄 Vill gärna se bilder på vad du handlade🙈👌🏻

  • josephine

   Tusen tack!!! Jag blir så glad av din kommentar. Det kommer faktiskt ut en ny inredningsvlogg imorgon klockan 08 så håll utkik<3

 • Malin

  Hej fina!
  Har följt dig så länge och måste säga att jag älskar allt du gör! Du verkar vara så jordnära och godhjärtad.
  Jag har en fråga, kanske lite för privat men kände att du om någon är ärlig om sådant.
  Jag har som sagt följt dig länge, och jag tyckte du och Stefan verkade så lyckliga. Iallafall den mesta tiden, sista tiden märkte man att något inte stämde. Men till min fråga, i med ni såg så lyckliga osv ut, hur märkte du att något var fel? Jag förstår såklart att man kan ”fejka” osv i videos men du kanske förstår vad jag menar. Jag är själv i ett förhållande och är livrädd att min kille ska vara otrogen. Jag tror inte det men som sagt man vet ju aldrig.. hur märkte du att något var fel och hur fick du reda på att Stefan hade varit otrogen? Lider så med dig, inte att du blev av med honom utan att du behövde utså sånt som alltid kommer sitta fast i en. Nu blev min kommentar flummig haha.. kram!

  • josephine

   Hej! Det är okej att fråga, jag är väldigt öppen med detta då jag känner att det kan vara en hjälp för andra som tex dig.<3
   Vi var lyckliga, första året.. sen var vi inte speciellt lyckliga men när vi väl var det så var vi extremt lyckliga. Jag fick reda på saker från nära och kära som jag ifrågasatte och hittade/läste vissa saker själv men blev manipulerad till att tro annat för lets be honest, man vill ju med hela sitt hjärta tro på sin partner så man låter sig själv typ manipuleras. Jag förstod hela tiden att han hade massa fuffens för sig men lyckades på något sätt förtränga/blev övertalad om att det inte var så. Tillslut fick jag bevis på det mesta och då kom allt fram eller ja, det kanske finns mer vad vet jag.. Det har varit väldigt jobbigt att se lycklig ut i sitt förhållande på sina medier när man faktiskt inte är det, så… man ska inte tro på allt man ser på sociala medier.
   Jag tycker inte du ska vara rädd för att din pojkvän ska vara otrogen utan lita på honom tills du faktiskt har bevis på att han gjort något MEN var för gudsskull inte lika blåögd som jag, det drar bara ut på allt. Jag önskar att jag hade lämnat tidigt så jag slapp gå igenom ett halvår av skit. KRAAAM

 • Julia

  Ja så klart vi vill se vad du shoppat! 😃

 • Sara

  Åh jätte fina matstolar:)
  Vart är de ifrån?

 • Nikita

  Ja vill gärna se va du köpte ÄLSKAR din stil😍
  Så glad att du är öppen med oss följare om ”allt” Tex Om det med Stefan gjorde, har jag varit med om otrohet själv och vet hur tufft det är men vi kvinnor är så starka och kan backa varandra och vi vill ge dig kärlek& styrka, hoppas du känner all kärlek av oss!
  så kul att se att du prioriterar dig & lever livet fullt ut och man blir så lycklig i själen av det ❤️

  Massor av kramar & kärlek till dig & B

 • Inte en sassabassa fan

  Tycker du ser jätte fin ut med hårband verkligen! Oooch..fortsätt blogga! Så kul att läsa. Kram!

 • Sara

  Åh tack snälla för svar:)
  Var det länge sen du köpte matsolarna, kunde inte hitta de på hemsidan.

 • Weronika

  Vill bara skicka en kram!🤗

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *